سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

فرمانده انتظامی شهرستان کاشان خبر داد

دستگیری ۱۲ سرشاخه اصلی شرکت هرمی Q-NET در کاشان

فرمانده انتظامی شهرستان کاشان از شناسایی یکی از دفاتر شرکت هرمی Q-NET و دستگیری ۱۲ نفر در این رابطه خبر داد.

اصفهان- دستگیری

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ علی پورکاوه گفت: در پی اعلام شکایت فردی ساکن در یکی از استان های کشور مبنی بر اینکه دوستش به بهانه استخدام در شرکت بازاریابی Q-net وارد کاشان شده اما وی توسط اعضای شرکت در یک منزل مسکونی حبس شده و اجازه خروج به وی را نمی دهند، موضوع با حساسیت ویژه در دستور کارآگاهان پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود:کارآگاهان پلیس آگاهی کاشان پس از شناسایی این دفتر طی هماهنگی با مقام قضایی وارد عمل شده و در بازرسی از آن تعداد ۱۲ نفر از سرشاخه اصلی شرکت دستگیر شدند.

این مقام انتظامی اظهار داشت: مدتی است که اعضای اصلی شرکت هرمی Q-net برای اینکه شناسایی نشوند دفاتر خود را به شهرهای کوچک منتقل کرده و با روش های اغواگرانه جوانان جویای کار را به این دفاتر منتقل و پس از اخذ مبالغی از ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان آنها را مورد سؤ استفاده قرار می دادند.

وی ادامه داد: در این رابطه فردی که به عضویت این شرکت در آمده و توسط اعضاء آن در یک منزل مسکونی محبوس شده بود در تحقیقات صورت گرفته به کارآگاهان عنوان کرد، حدود چند ماه قبل به عضویت این شرکت در آمده و به بهانه استخدام به شهرستان کاشان آمده و پس از پرداخت مبلغ ۳۰ میلیون تومان در یک منزل مسکونی مستقر شدم و هر روز اعضای شرکت آموزش هایی را از طریق جزوات و سی دی به من می دادند.

سرهنگ پورکاوه گفت: برابر اعترافات این عضو فریب خورده شرکت هرمی Q-net وی هنگامی که قصد کنار کشیدن از کار و بازگشت به شهر خود را داشته با ممانعت اعضا مواجه شده و وی را در آن منزل محبوس می کنند که وی طی تماس تلفنی با یکی از دوستانش موضوع را مطرح و از او تقاضای کمک می کند.

این مقام انتظامی عنوان کرد: در این خصوص تمامی متهمان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای سیر اقدامات قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان کاشان در پایان از شهروندان خواست نسبت به این گونه فعالیت های غیر قانونی که خسارت های روحی ، روانی و اقتصادی زیادی به فریب خوردگان می زند حساس بوده و در صورت اطلاع از فعالیت زیر زمینی شرکت های هرمی مراتب را بلافاصله از طریق تماس با شماره تلفن 110 به پلیس اعلام کنند تا پی گیری های قانونی لازم به منظور برخورد با این گونه متخلفان انجام شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه