سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

مصرف بیش از ۱۷۰ میلیون متر معکب CNG در کردستان

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کردستان با اشاره به مصرف ۱۷۱ میلیون مترمکعب CNG در سال ۹۷ از فعال بودن ۵۲ باب جایگاه سی ان جی منطقه جهت خدمت رسانی به شهروندان خبرداد.

فریدون یاسمی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، فریدون یاسمی با بیان این مطلب گفت: درسال ۹۷ روزانه۴۶۹  هزارمترمکعب CNG در استان مصرف شده است که این میزان مصرف با توجه به فعال بودن کلیه جایگاههای سی ان جی منطقه در مصرف بنزین نیز تاثیر گذار بوده و باعث کاهش مصرف ۱۷۱ میلیون لیتری این فرآورده در سال گذشته شده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کردستان افزود: با توجه به شرایط جغرافیای وکوهستانی بودن وکمبود زمین در سطح استان تلاش و برنامه ریزی منطقه بر استفاده کامل و بهینه از ظرفیت کامل جایگاههای منطقه و افزایش تعداد جایگاههای سی ان جی در سطح استان می باشد.

وی با اشاره به مصرف ماهانه بیش از 14 میلیون مترمکعب سی ان جی در منطقه از توجه جدی این منطقه به رعایت حقوق شهروندی در مجاری عرضه ، فعال بودن کلیه نازلهای جایگاههای سی ان جی و کاهش میزان زمان انتظار شهروندان در صف دریافت سوخت اشاره و افزود: در حال حاضر 326 نازل فعال سوختگیری در 52 باب جایگاه استان به شهروندان ارائه خدمت می کنند. 

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان در پایان با اشاره به استاندارد سازی بیش از 92 درصد جایگاههای سی ان جی منطقه به شهروندان توصیه نمود که از دستکاری غیرمجاز مخازن خودرو خوداری و به کارگاههای مجاز تعمیرات خودروهای سی ان جی مراجعه نمایند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه