سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

محمد طوماسی عنوان کرد؛

شرایط واگذاری واحدهای تملیک شده توسط بانک

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک های استان همدان با اشاره به تملیک ۱۰۴واحد توسط این بانک ها درخصوص شرایط واگذاری آن ها توضیحاتی ارائه کرد.

محمد طوماسی

به گزارش خبرگزاری موج همدان، دبیر کمیسیون هماهنگی بانک های استان همدان  اظهار داشت: بانک ملی ۴۴واحد، کشاورزی ۲۴ واحد، صادرات ۱۱ واحد، تجارت ۱۰، صنعت و معدن هشت واحد، رفاه ۲واحد، ملت ۲، توسعه تعاون ۲ واحد و توسعه صادرات یک واحد، تملک کرده است.
محمد طوماسی اضافه کرد: در سیستم بانکی با استفاده از شیوه های مختلف از جمله مزایده، مذاکره و اجاره به شرط تملیک این واحدها واگذار می شود.
وی با بیان اینکه ۴۶ واحد آماده واگذاری است افزود: تعیین تکلیف املاک تملیکی کمک به سیستم بانکی استان است.
طوماسی ادامه داد: اعتبار مورد نیاز برای نگهداری واحد، استهلاک و جریمه ها، هزینه زیاد به سیستم بانکی تحمیل می کند بنابراین واگذاری و فروش آنها کمک به سیستم بانکی است.

 

شرایط واگذاری واحدهای تملیک شده

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک های استان همدان با بیان اینکه مزایده بر اساس قیمت کارشناس رسمی یا مانده زمان تملیک کارخانجات تعیین می شود اضافه کرد: مشروط به اینکه متقاضی 30 درصد به عنوان پیش پرداخت، پرداخت کند در این صورت این واحد 2 ساله بدون سود واگذار می شود.
وی درباره روش مذاکره نیز گفت: پس از برگزاری سه دوره مزایده با یک کارشناسی در مقطع ۶ ماهه، مشروط به نداشتن متقاضی، یا به شرط ۲۰ درصد قیمت کارشناس رسمی یا مانده مصارف تملیکی و مابقی در ۲۴ قسط بدون سود و دوران تنفس ۶ ماهه واگذار می شود. 
طوماسی بیان کرد: واگذاری به مالکان قبلی کارخانه با شرط پرداخت پنج درصد نقدی از مانده ملک تملیکی و الباقی به مدت پنج سال به نرخ مبادله ای صورت می گیرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه