سرخط خبرها
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت

به میزبانی استان اردبیل؛

پایان سومین مسابقات فرهنگی ، ورزشی بازنشستگان کشوری

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری استان اردبیل گفت: سومین دوره مسابقات فرهنگی ، ورزشی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری به شعار "ترویج فرهنگ ورزش سلامت محور بازنشستگان به منظور ایجاد فضای پرنشاط و امید بخش برای بازنشستگان در اردبیل برگزارشد.

ورزش بازنشستگان

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، قاسمعلی جعفری  اظهار کرد: سومین دوره مسابقات فرهنگی ، ورزشی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری به شعار "ترویج فرهنگ ورزش سلامت محور بازنشستگان به منظور ایجاد فضای پرنشاط و امید بخش برای بازنشستگان در اردبیل برگزارشد  این مسابقات که از ۱۰ تا ۱۱ اردیبهشت در ۲ رشته ورزشی دارت و شطرنج برگزار شد.تعداد ۳۰ نفر بازنشسته زن و مرد از استان اردبیل در این مسابقات به رقابت پرداختند.

  وی با اشاره به اهداف مهم برگزاری سومین مسابقات فرهنگی، ورزشی بازنشستگان کشوری در استان اردبیل، اضافه کرد: فرهنگ سازی برای جلوگیری از فقر حرکتی در میان بازنشستگان ، انتقال شادی و نشاط به جامعه با اجرای فعالیت های ورزشی بازنشستگان ، افزایش امید به زندگی ، ارتقای وضع اجتماعی و توجه به منزلت بازنشستگان از جمله اهداف برگزاری مسابقات ورزشی است.

 سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری استان اردبیل افزود: برای اشاعه و ترویج فرهنگ نشاط و سلامتی در میان جامعه بازنشستگان، مشارکت تنگاتنگ رسانه ها با صندوق بازنشستگی کشوری بسیار حیاتی است تا این فرهنگ بتدریج در میان خانواده ها و جامعه هدف ایجاد شود.

جعفری با بیان اینکه در این مسابقات از تخصص و ظرفیت هیئت های ورزشی شطرنج و دارت نیز استفاده شد. وی در پایان نگاه بلند مدت صندوق بازنشستگی کشوری به ورزش و سلامت بازنشستگان را برگزاری مسابقات و المپیادهای فرهنگی و ورزشی در سال های آینده بیان کرد و افزود: این نگاه بلند مدت در کنار تعیین شاخص های نشاط وسلامتی در میان جامعه بازنشستگان کشوری به گسترش شادابی و امید به زندگی در میان انان کمک خواهدکرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه