سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای:

تغییر جاده قدیم پلدختر - خرم آباد و بالعکس در دستور کار وزارت راه و شهرسازی نیست

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: جاده پلدختر - خرم آباد و بالعکس که در سیل اخیر تخریب شد، بازسازی می شود چراکه با احداث راه جدید مخالف هستیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی

به گزارش خبرگزاری موج لرستان، عبدالهاشم حسن نیا معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، گفت: با احداث جاده جدید پلدختر - خرم آباد و بالعکس مخالفیم و این محور که در سیل اخیر خسارت فراوانی دیده، بازسازی خواهد شد.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور ادامه داد: با توجه به اینکه بیشترین تخریب در ضلع شرقی و غربی رودخانه کشکان اتفاق افتاده و چندین پل بزرگ در این جاده تخریب شده است هم اکنون همکاران راهدار در پل های چم‌شهران، زیودار، کلات زیودار، بیشه، کوره‌دشت، حیات‌الغیب، دوآب، طاق عباسعلی و بابازید مشغول اجرا و نصب پل‌های فلزی با دهانه ۲۰ تا ۶۰ متری هستند تا ارتباط این مناطق برقرار شود.

مسیر موجود را ترمیم و بهسازی می کنیم

وی افزود: با توجه به اینکه راه و آب مولفه های اصلی در پایداری حیات به شمار می‌روند و این جاده نیز ارتباط مستقیم با زندگی، اقتصاد و معیشت مردم منطقه دارد از این رو با اجرای راه جدید مخالف هستیم و مسیر موجود باید در قسمت‌هایی با اجرای واریانت جدید یا تونل، تعمیر و بهسازی شود.

شدت سیل اخیر در لرستان بی سابقه بود

حسن‌نیا با بیان اینکه سیل لرستان از نظر شدت پس از انقلاب بی‌سابقه بوده است، بیان کرد: حدود ۱۵ هزار میلیارد ریال از مجموع خساراتی که به زیرساخت‌ها و ابنیه‌های راه کشور وارد شده، مربوط به استان لرستان است.

وی اضافه کرد: شدت تخریب در جاده خرم‌آباد - ویسیان - معمولان - سه‌راه افرینه به پلدختر بسیار زیاد بوده و راه‌های ارتباطی اصلی، فرعی و روستایی زیادی به شدت آسیب دیده است.

راه های روستایی را با ایجاد پل موقت بازگشایی می کنیم

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: تلاش می کنیم با اجرای پل‌های پیش‌ساخته فلزی، لوله‌ها و باکس‌های فلزی و بتنی در گام اول راه‌های اصلی و شریانی و در گام بعدی راه‌های فرعی و روستایی را با ایجاد پل‌های موقت و یا از مسیرهای دوم بازگشایی و تردد را به زودی برقرار کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه