سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مدیرکل فرودگاه‎های استان اصفهان اعلام کرد

اعزام و پذیرش بیش از ۱۱۴ هزار مسافر نوروزی در فرودگاه اصفهان/بیشترین سفرهای نوروزی به کیش و مشهد

مدیرکل فرودگاه‎های استان اصفهان از اعزام و پذیرش بیش از ۱۱۴ هزار مسافر نوروزی در فرودگاه اصفهان خبر داد.

اصفهان- فرودگاه

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، حسن امجدی با اشاره به پذیرش  ۱۱۴هزار و ۴۹۷ مسافر از فرودگاه اصفهان گفت: بیشترین سفرهای نوروزی از اصفهان به کیش و مشهد بود.

وی بیان داشت: در طی سفر های نوروزی امسال به ۱۰۲۵ پرواز در فرودگاه اصفهان خدمات ارائه شد که از این تعداد ۱۴۰ سورتی پرواز فوق العاده به مقاصد مشهد، ‌کیش، تهران و همچنین استانبول،‌ نجف و بغداد بوده و سایر پروازها به صورت برنامه‎ای برقرار شده است.

امجدی افزود: با انجام این تعداد پرواز در نوروز، ۱۱۴ هزار و ۴۹۷ مسافر در این فرودگاه اعزام و پذیرش شدند که ۵۶۹۰۲ مسافر ورودی و ۵۷۵۹۵ مسافر خروجی بودند.

وی با اشاره به شرایط جوی حاکم بر کشور گفت: با توجه به موقعیت فرودگاه اصفهان و اینکه این فرودگاه به عنوان فرودگاه احتیاطی اغلب پروازهای کشور محسوب می‎شود در نوروز  پذیرای شش  پرواز دایورتی بودیم که به دلیل شرایط جوی امکان ادامه مسیر و یا فرود در فرودگاه مقصد را نداشتند.

مدیرکل فرودگاه‎های استان اصفهان با اشاره به اینکه بیشترین سفرهای نوروزی از اصفهان به کیش و مشهد بود، گفت: در کل شرایط سفر از فرودگاه اصفهان به شهرهای آبادان، اهواز، بندرعباس، بهرگان، بوشهر، تبریز، تهران، خارک، رشت، سیری، شیراز، عسلویه، قشم، کرمان، کیش، لاوان، ماهشهر و مشهد و نیز استانبول، تفلیس، نجف، بغداد، دبی،‌کویت و دوحه و از طریق کانکشن پروازی به اکثر نقاط دنیا برقرار است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه