سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سخنگوی شورای شهر یزد:

رسانه یک عنصر فرهنگ ساز است

سخنگوی شورای شهر یزد گفت: بارها از رسانه های استان یزد خواستیم بسته های پیشنهادی خود را در جهت تولید محتوای به شورا ارائه کنید زیرا اعتقاد داریم که رسانه یک عنصر فرهنگ ساز است اما تاکنون هیچ یک از رسانه ها در این زمینه اقدام نکرده است.

عباسی

به گزارش خبرگزاری موج یزد، محسن عباسی هرفته سخنگوی شورای شهر یزد در جمع خبرنگاران استان یزد افزود: مدیریت سنتی شهری، شهر را یک کالبد می بیند و اقدامات عمرانی و سخت افزاری برای آن مهم است اما مدیریت نوین شهر، در حوزه های مختلف از جمله حوزه فرهنگی و اقدامات نرم افزاری است که برخی اعضای شورا به اقدامات سخت افزاری و برخی نرم افزاری معتقد هستند.

عباسی هرفته خاطر نشان کرد: این اختلاف بین اعضای شورای اسلامی شهر یزد به ضرر مردم این شهر نیست بلکه به نفع مردم است و این اختلافات اصلا شخصی نیست بلکه اختلاف دیدگاه است.

وی با بیان اینکه اعضای شورای اسلامی شهر یزد نماینده مردم هستند از رسانه ها خواست این اختلاف را زشت جلوه ندهند چون هیچ گونه اختلاف شخصی بین اعضای آن وجود ندارد.

وی افزود: بارها از رسانه های استان یزد خواستیم بسته های پیشنهادی خود را در جهت تولید محتوای به شورا ارائه کنید زیرا اعتقاد داریم که رسانه یک عنصر فرهنگ ساز است اما تاکنون هیچ یک از رسانه ها در این زمینه اقدام نکرده است.

عباسی هرفته افزود: معیار من برای مصاحبه با رسانه های رسمی و شناسنامه دار است و تا کنون با رسانه های غیر رسمی گفت و گویی نداشتم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه