سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

استاندار اردبیل:

تولیدات شاخص و صادراتی منطقه باید شناسایی شود

استاندار اردبیل گفت: تولیدات شاخص و صادراتی منطقه باید شناسایی شود.

تولیدی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، اکبر بهنام جو در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی استان با بیان اینکه تولیدات شاخص و صادراتی منطقه باید شناسایی شود افزود: باید با شناسایی بازارهای هدف و استفاده از پتانسیل های منطقه در راستای توسعه صادرات تلاش کنیم.

وی افزود: فرش یکی از مهم ترین صنایع صادرات محور استان است که باید ازاین مزیت استان برای توسعه صادرات بهره گیری کنیم.

استاندار اردبیل با تاکید بر شناسایی واحدهای صنعتی و تولیدی که صادرات محور هستند ، گفت: با شناسایی و رفع مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی صادرات محور اقدامات حمایتی از قبیل اختصاص تسهیلات سرمایه در گردش و تسهیلات توسعه طرح برای این واحدها انجام می شود.

بهنام جو بیان کرد: اقدامات دیگری چون تلاش برای اجرای پروژه های منطقه آزاد ، ایجاد بازارهای جدید صادراتی  ،اتصال خط ریلی استان به جمهوری آذربایجان و برپایی نمایشگاه دائمی محصولات تولیدی استان در سال آینده در راستای توسعه صادرات استان برنامه ریزی و عملیاتی می شود.

وی با بیان اینکه گسترش صادرات برای افزایش درآمد تولید کننده داخلی امری ضروری است ، بر تلاش دستگاه های مرتبط و اتاق بازرگانی برای برنامه ریزی در راستای گسترش صادرات تاکید کرد.

سرپرست سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان اردبیل نیز در این جلسه ارزش صادرات غیرنفتی استان در یازده ماهه سالجاری را ۹۱.۶ میلیون دلار اعلام کرد.

رامین صادقی افزود: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۴۱ درصد رشد داشته است.

وی با اشاره به صادرات ۵۳.۶میلیون دلاری صادرات چمدانی گفت: این نوع صادرات نیز ۹۱ درصد نسبت به مدت مشابه در سال قبل افرایش یافته است.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه