سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

رئیس کانون وکلای دادگستری اردبیل:

۹۰ درصد اردبیلی‌ها بدون وکیل به دادگاه می‌روند

رئیس کانون وکلای دادگستری استان اردبیل گفت: تنها حدود ۱۰ درصد از ورودی‌های محاکم اردبیل همراه با وکیل بوده و این آمار در کل کشور تقریبا مشابه است.

وکیل

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل ، علیرضا لطفی پیش از ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان اردبیل تصریح کرد: چنانچه قانون الزامی شدن اختیار وکیل برای مراجعه کنندگان به دادگاه‌ها تصویب شود حضور وکلا در دعاوی‌های موجود افزایش پیدا کرده و  مراحل قانونی نیز مسیر بهتری طی خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در سال ۹۷ از مجموع هزار و ۲۰۰ شرکت کننده برای آزمون‌های وکالت اردبیل تنها مجوز پذیرش ۳۰ نفر صادر شد، افزود:  تعداد کم پذیرش وکلا در آزمون‌های ورودی به دلیل افزایش تعداد فعالان و تحصیل کنندگان در استان است.

لطفی در ادامه به استقلال وکلا نیز اشاره کرد و یادآور شد: مطرح شدن موضوع استقلال وکلا به معنای مجزا بودن از حاکمیت نبوده بلکه در آن مباعث شغلی و صنفی مطرح می‌گردد.

 

فعالیت هزار وکیل در اردبیل

رئیس کانون وکلای دادگستری استان اردبیل به برخورداری این استان از حدود هزار وکیل خبر داد و یادآور شد: اجباری نبودن وکالت در محاکم قضائی باعث وجود مشکلات کاری برای وکلای جوان و تازه‌کار می‌شود.

به گفته وی اغلب وکلا با شجاعت و بدون واهمه از حقوق اجتماعی موکلان خود دفاع کرده و برخورداری از چنین نگرشی یک تعهد و تکلیف برای این قشر تلاشگر جامعه محسوب می‌شود.

رئیس کانون وکلای دادگستری استان اردبیل با گرامیداشت هفتم اسفندماه که به عنوان روز وکیل نامگذاری شده است، یادآور شد: از ۶۶ سال پیش لایحه قانونی استقلال کانون‌های وکلای دادگستری کشور به رسمیت شناخته شده تا با برخورداری از چنین رویکردی زمینه‌ صدور دعاوی عادلانه فراهم شود.

لطفی وکالت و قضاوت را به دو بال فرشته توصیف کرد و یادآور شد: وکلای مستقل یاریگر دستگاه قضا در برقراری عدالت بوده و از تمامی تلاش خود برای برقراری مساوات بهره‌ می‌گیرند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه