سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان:

جشن نیکوکاری «عیدی برای همه» در ۵۰۰ پایگاه کمیته امداد لرستان برگزار می شود

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان از برگزاری جشن نیکوکاری با عنوان «عیدی برای همه» در شهرهای لرستان خبر داد.

محمدی فارسانی

به گزارش خبرگزاری موج از لرستان، جاسم محمدی فارسانی، گفت: از نیمه دوم اسفند ماه ۹۷، جشن نیکوکاری با عنوان «عیدی برای همه» در شهرهای مختلف استان لرستان برگزار خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان، افزود: این جشن مردمی از ۱۵ تا ۱۷ اسفند ماه سال جاری در مدارس، میادین اصلی شهرها، مصلی های نماز جمعه و ادارات کمیته امداد لرستان و با هدف کمک به محرومان و افراد بی بضاعت برگزار می شود.

کد دستوری الکترونیکی برای مشارکت در جشن نیکوکاری در نظر گرفته شده است

محمدی فارسانی با اشاره به اینکه امکان کمک الکترونیکی مردم نیز فراهم شده است، تصریح کرد: کد دستوری  #۰۶۶*۱*۸۸۷۷* شرایطی را ایجاد کرده که خیرین از تلفن همراه نیز کمک های نقدی خود را به دست نیازمندان برسانند.

مدیرکل کمیته امداد لرستان، تاکید کرد: کمک های نقدی جمع آوری شده توسط مدیران مدارس، هیات امنای مراکز مذهبی و مدیران کمیته امداد شهرهای مختلف لرستان به نیازمندان تحویل خواهد شد و کمک های غیرنقدی نیز به همین شیوه در میان افراد بی بضاعت توزیع خواهد شد.

محمدی فارسانی، گفت: در جشن نیکوکاری سال گذشته، حدود ۵۰ میلیارد ریال کمک مردمی جمع آوری شد که امیدواریم در آئین عیدی برای همه، سطح مشارکت بیشتر از سال قبل باشد.

عیدی برای همه لرستان

جشن نیکوکاری لرستان از 15 تا 17 اسفند برگزار می شود

گفتنی است جشن نیکوکاری عیدی برای همه از 15 اسفند آغاز و تا 17 اسفند ماه 97 ادامه خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه