سرخط خبرها
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت
  • تفاهم‌نامه ریلی منطقه آزاد ارس و راه‌آهن امضا شد
  • تارتار: حضور در مسابقات آسیایی حق ما بود/ منتظر رأی استیناف می‌مانیم
  • تأکید اژه‌ای بر تکریم هر چه بیشتر مراجعان به پزشکی قانونی
  • آماده‌سازی ۱۳ پارکینگ در حاشیه آزادراه تهران–کرج–قزوین برای مدیریت تردد
  • استقرار کلاه‌سبزهای ارتش در مرزها‌ی ایران
  • سایت یونانی: طارمی آماده ترک المپیاکوس
  • سرپرست وزارت دفاع:‌ بدون تردید به هرگونه نقض مفاد آتش‌بس، پاسخ خواهیم داد
  • رئیس جمهور: کشور به ‌عمل و تلاش نیاز دارد نه ادعا و شعار
  • رونمایی از نرم‌افزار جامع زائر قائد تسهیل خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید

معاون استاندار اردبیل خبر داد؛

افزایش ۱۱۱ درصدی ارزش وزنی محصولات صادراتی اردبیل

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل گفت: میزان محصولات صادراتی اردبیل در ۹ ماهه سال جاری با افزایش ۱۱۱ درصدی مواجه شد.

عباس کریمی معاون استاندار اردبیل

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل که پیش از ظهر امروز در  سالن همایش اتاق بازرگانی اردبیل برگزار شد، گفت: خوشبختانه در سفر اخیر معاون رئیس جمهور به استان اردبیل اعتبارات مناسبی به توسعه زیرساخت‌های استان اختصاص یافت ضمن اینکه در سال جاری نیز در حوزه توسعه صادرات اردبیل اقدامات مناسبی انجام یافته به طوری که در استان اردبیل با افزایش ۹۹ درصدی ارزش ریالی صادرات و هم چنین افزایش ۱۱۱ درصدی ارزش وزنی محصولات صادراتی در ۹ ماهه سال جاری مواجه بودیم.

عباس کریمی افزود: دغدغه اصلی دولت، ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری و سرمایه‌گذاری است که در این راستا با عمل به رهنمودهای اقتصاد مقاومتی شاهد توسعه و رونق تولید و اشتغال خواهیم بود که خوشبختانه برای توسعه اقتصادی استان اردبیل همدلی مناسبی بین مسئولان  وجود دارد.

مراحل نهایی اجرای ۱۶ ناحیه صنعتی در اردبیل

معاون استاندار اردبیل تصریح کرد: استان اردبیل با توجه به موقعیت جغرافیایی خود بازار ورود به کشورهای همسایه در حوزه قفقاز است که باید از این پتانسیل به نحو احسن بهره برده و اقدامات مناسبی در راستای توسعه اقتصادی استان انجام داد، از همین رو اجرای ۱۶ ناحیه صنعتی در استان اردبیل مراحل نهایی خود را سپری می‌کند.

نظر معاون استاندار اردبیل در ارتباط با افزایش وزنی محصولات صادراتی اردبیل

وی عنوان کرد: در خصوص توسعه حوزه معدنی استان اردبیل و استفاده از پتانسیل موجود در استان در این حوزه و هم چنین جلوگیری از خام‌فروشی محصولات اقدامات مؤثری انجام شود.

کریمی گفت: تمامی مسئولان استانی و فعالان بخش خصوصی باید برای ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری همکاری‌های لازم را با یکدیگر داشته و به دنبال سرمایه‌گذاری شرکت‌های دولتی و نیمه‌دولتی و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی کلان در سطح استان اردبیل باشیم.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه