سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد

رئیس راه و شهرسازی شهرستان جاسک؛

تکمیل پروژه های راه و شهرسازی چشم انتظار تامین بودجه است

رئیس راه و شهرسازی شهرستان جاسک عنوان کرد: برخی ازپروژه های راه‌سازی جاسک به علت عدم تخصیص اعتبار بلاتکلیف مانده و به اتمام نرسیده است از این رو به دلیل نبود بودجه کافی، منجر به تطویل زمان پروژه خواهد گردید.

پروژه های راه و شهرسازی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، «امین کوپشی» در خصوص پروژه های راه‌سازی جاسک توضیح داد: محور کاشی کرتی لیردف به طول ۲۶ کیلومتر در فاز اول با ۱۰۰ درصد پیشرفت فیزیکی و مبلغ قرارداد ۶۸۵ میلیارد ریال انجام شده است، و هم ‌اکنون فاز دوم پروژه به طول ۲۴ کیلومتر، با مبلغ قرارداد ۵۸۹ میلیارد ریال و ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است.

کوپشی اضافه نمود: قطعه بعدی پروژه به طول ۲۲ کیلومتر در سالهای آینده اجرایی خواهد شد.وی در خصوص پل های شریفی ۱، ۲، و ۳ نیز بیان کرد: پل شریفی ۱ به طول ۲۴۰ متر و مبلغ قرارداد ۸۹ میلیارد ریال با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است. پل شریفی ۲ به طول ۲۲۰ متر و پل شریفی ۳ به طول ۲۶۰ متر با مبلغ کلی قرداد ۲۳۷ میلیارد ریال به ترتیب با ۱۰ و ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی در جاده جاسک جگدان (بشاگرد) در حال اجرا است.

رئیس راه و شهرسازی شهرستان جاسک در ادامه در خصوص روند احداث راههای روستایی تشریح کرد: راه روستایی سران به طول سه کیلومتر با پیشرفت فیزیکی۷۰ درصد و اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد ریال، راه روستایی بارشکان به طول ۱۲۰۰ متر با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد و اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال، راه روستایی زوادو به طول سه کیلومتر با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی و اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال، راه روستایی گشنی به طول هشت کیلومتر با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی و اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال ، راه روستایی کیدر به طول ۱۰ کیلومتر با ۲۵ درصد پیشرفت و اعتباری بالغ بر ۲۲ میلیارد ریال و راه روستایی جگین بالا به طول ۱۷ کیلومتر با پیشرفت ۲۰ درصد و اعتبار مورد نیاز ۸۰ میلیارد ریال در مرحله برگزاری مناقصه جهت تکمیل این راهها می باشد.

وی از پروژه های در حال ساخت سالن ورزشی نیز سخن به میان آورد و گفت: سالن های چند منظوره ورزشی مربوط به همه و برای شهرستان ها حیاتی است، لذا می طلبد مسئولان توجه ویژه ای به این مقوله داشته باشند. متاسفانه سالن ورزشی روستای جاسک کهنه با اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد ریال و سالن ورزشی روستای گابریک با اعتبار ۶ میلیارد ریال به دلیل عدم تخصیص اعتبار لازم با ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی بلاتکلیف مانده است.

این مسئول در پایان افزود: علیرغم این مشکلات به فعالیت های خود برای عمران و آبادانی این شهرستان ادامه خواهیم داد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه