بهره برداری از استخر بندرلنگه ظرف یک ماه آینده

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان بندرلنگه از افتتاح استخر این شهرستان خبر داد و گفت: این استخر تا یک ماه آینده به بهره برداری می رسد.

استخر

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، «عماد ساختمان ساز» با اعلام این خبر افزود: پروژه استخر بندرلنگه با اعتبار ۲۷ میلیارد ریال و پیشرفت بالای ۸۵ درصد طی یک ماه آینده به بهره برداری می رسد که این مهم زمینه‌ی بروز استعداد های ورزشی در این نقطه از استان را ایجاد می کند و یکی دیگر از خواسته های دیرینه مردم این خطه محقق خواهد گردید .

وی در ادامه گفت: سالن ورزشی روستای رستاق نیز با اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد ریال در حال ساخت است و با تزریق اعتبار در کمترین زمان به اتمام خواهد رسید.

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان بندرلنگه در بخش دیگری از سخنان خود درباره راه‌های روستایی این شهرستان بیان نمود: در حال حاضر اولویت احداث راه با روستاهای بالای ۲۰ خانوار است که تا پایان سال جاری و  در صورت تامین منابع مالی کلیه آنها به جز روستای کوه بدو ، از راه مناسب آسفالته برخوردار خواهند شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه