سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

استاندار کرمانشاه:

کارهای اداره استاندارد باید شفاف و در جهت اعتمادسازی باشد

هوشنگ بازوند گفت: در شرایطی که بعضی از افراد در جامعه برای تأمین منافع خود به دنبال فدا ساختن کیفیت کالاها و خدمات در برابر کمیت هستند، کارهای اداره استاندارد باید شفاف و در جهت اعتمادسازی باشد.

نشست استانداری کرمانشاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، استاندار کرمانشاه در دیدار با مدیران اداره استاندارد کرمانشاه که به مناسبت هفته استاندارد انجام شد، افزود:: امروز بعضی از افراد در جامعه برای تأمین منافع خود به دنبال فدا ساختن کیفیت کالاها و خدمات در برابر کمیت هستند لذا اداره استاندارد موظف به برخورد جدی با این‌گونه کارها و اقدامات است.

وی بابیان این مطلب که کار اداره استاندارد بسیار حساس و اثربخش است، خاطرنشان ساخت: از کل مجموعه اداره استاندارد کرمانشاه به جهت تلاش‌های انجام‌شده و در حال انجام تشکر ویژه دارم و کار استاندارد علاوه بر اینکه حساس و مهم است برای جامعه به‌واسطه ایجاد اعتماد و اطمینان نیز بسیار اثربخش است.

بازوند تصریح کرد: علامت استاندارد در جامعه باید زمینه‌ساز اطمینان و اعتماد مردم در خرید کالا باشد که این مهم نیازمند توجه بیش‌ازپیش اداره استاندارد برای جلب رضایت مردم است.

استاندار کرمانشاه تلاش برای ارتقای روحیه سلامتی و تندرستی مردم را از اولویت‌های مهم این اداره برشمرد و بیان داشت: اداره استاندارد باید سختگیری‌های بدون ملاحظه داشته باشد تا با ورود کالایی غیراستاندارد به‌سلامت مردم خدشه‌ای وارد نشود البته این سختگیری‌ها باید حکیمانه و طبیبانه باشد.

وی با اشاره به فعالیت‌های فضای مجازی و رصد دقیق مسائل به‌خصوص موضوعات مربوط به اداره استاندارد، خواستار نظارت بیشتر و افزون‌تر این اداره در برخورد با هرگونه ورود کالاهای غیراستاندارد به سطح جامعه شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه