سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

فرماندار شفت بیان کرد:

مجموع خسارات های سیل در این شهرستان بالغ بر ۱۷.۵ میلیارد تومان است

فرماندار شفت در نشست ستاد مدیریت بحران این شهرستان با اشاره به اینکه مجموع خسارات های تحمیل شده سیل در این شهرستان بالغ بر ۱۷.۵ میلیارد تومان است افزود : ایمن سازی و اقدامات اولیه در خصوص سیل باید هرچه سریعتر پایان یابد.

فرماندار شفت

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، محمد رضا محسنی با اشاره به اینکه عدم  ساماندهی رودخانه ها سبب تشدید آسیب های سیل در شهرستان شفت شد افزود: افراط در صدور مجوزهای برداشت  از رودخانه  در سالها پیش و ممانعت های قانونی کنونی  برای ورود دستگاه های ذیربط برای ساماندهی، به بسیاری از زیرساخت های حاشیه رودهاخانه آسیب رسانده و مشکلات زیادی را برای مردم به وجود آورده است.

نماینده عالی دولت در شفت با بیان اینکه سیل اخیر اثبات نمود که بسیاری از رودخانه ها گنجایش هدایت این حجم از آب را ندارد و نیازمند ساماندهی است افزود: با تشریک مساعی و رعایت موازین قانونی می توان خسارت های حوادث آتی را کاهش داد.

خسارت سیل  در شفت

وی با بیان اینکه بازگشایی و بهسازی اولیه جاده های روستایی که در طغیان رودخانه ها تخریب شده اند نیازمند همکاری دستگاه های خدماتی و اجرایی است افزود: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و حفاظت محیط زیست در کنار راهداری باشند و زمینه تسریع در کار را فراهم نمایند.

بنیاد مسکن ترمیم راه ها و پل های داخل بافت روستاهای سیل زده را در اولویت قرار دهد

فرماندار شفت با اشاره به اینکه بنیاد مسکن ترمیم راه ها و پل های داخل بافت روستاهای سیل زده را در اولویت قرار دهد اظهار نمود: اداره برق باید در روزهای  آتی نقاط در معرض خطر شبکه های برق را جابجا و از ایمن سازی آن ها اطمینان حاصل نماید و  اداره مخابرات نیز هر چه سریعتر خطوط ارتباطی خانوارهای روستایی را وصل کند.

35 میلیارد تومان برای جبران خسارات های ناشی از سیل در گیلان

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان نیز در این نشست با اشاره به اینکه 35 میلیارد تومان برای جبران خسارات های ناشی از سیل این استان در نظر گرفته شده است که در اختیار مردم قرار خواهد گرفت افزود: این اعتبارات شامل کمک های بلاعوض برای تعمیر و ارایه تسهیلات برای ساخت واحدهای مسکونی  می شود و مبالغی نیز  برای تعویض اسباب و اثاثیه آسیب دیده  منازل  پیش بینی شده است که روند اجرای آن به زودی اطلاع رسانی می شود.

خسارت سیل  +در شفت

محمد اکبرزداده با اشاره به اینکه آسیب های سیل به موازات راه ها به پل ها نیز وارد شد افزود: هر چند که آب منطقه ای با مشکلات و ممانعت های قانونی در ساماندهی رودخانه ها مواجه است اما هیچ دستگاه دیگری در رودخانه ها مسوولیت قانونی ندارد و ساماندهی با نظر کارشناسی آب منطقه ای می تواند انجام شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه