فرمانده انتظامی شهرستان سمیرم خبر داد

انهدام یک باند قاچاق سوخت در سمیرم / کشف ۴۳ هزار و ۵۰۰ لیتر گازوئیل قاچاق

فرمانده انتظامی شهرستان سمیرم از شناسایی و انهدام یک باند قاچاق سوخت و کشف بیش از ۴۳ هزار و۵۰۰ لیتر گازوئیل در سمیرم خبر داد.

اصفهان- قاچاق سوخت

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، سرهنگ سهراب قرقانی گفت:اعضای یک باند ۳ نفره قاچاق سوخت در سمیرم دستگیر و ۴۳ هزار و ۵۰۰ لیتر گازوئیل قاچاق کشف شد.

وی افزود: در راستای برخورد با قاچاقچیان عمده سوخت، طرح کنترل سوخت در شهرستان سمیرم اجرا شد.

سرهنگ قرقانی گفت: مأموران گشت انتظامی حین گشت زنی دریکی از محورهای فرعی این شهرستان به یک کامیون کشنده تانکر دار ولوو مشکوک و آن را متوقف کردند.

این مقام انتظامی بیان داشت: این خودرو حامل ۳۰ هزار لیتر گازوئیل بود که راننده مدارک و مجوز مربوطه را ارائه نداد.

قرقانی ادامه داد: در بررسی‌های به‌عمل‌آمده مشخص شد مقدار ۱۳ هزار و ۵۰۰ لیتر گازوئیل نیز در یک مزرعه کشاورزی جاساز شده که مأموران وارد عمل شدند و پس از هماهنگی قضائی آن را کشف کردند.

سرهنگ قرقانی از دستگیری ۳ نفر در این رابطه خبر داد و اظهار داشت: در این خصوص پرونده تشکیل و متهمان برای اقدامات قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان سمیرم با اشاره به اینکه ارزش گازوئیل کشف‌ شده یک میلیارد ریال برآورد شده است، خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی هرگز اجازه نخواهد داد قاچاقچیان سوخت، اقتصاد کشور را متزلزل کنند و با قاطعیت با این موضوع هم برخورد می‌شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه