انبار میلیاردی رادیاتور احتکار شده در اصفهان کشف شد

فرمانده انتظامی شهرستان شاهین‌شهر از کشف یک انبار رادیاتور احتکار شده به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال خبر داد.

اصفهان- احتکار

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، سرهنگ رجبعلی مختاری  با اشاره به کشف احتکار انبار میلیاردری رادیاتور در اصفهان گفت: مأموران پلیس آگاهی شهرستان شاهین‌شهر از احتکار یک محموله رادیاتور خانگی ، لوله ۵ لایه و حوله خشک‌کن در انباری مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: پس از هماهنگی با مقام قضائی از محل بازرسی شد که تعداد ۷ بسته لوله ۵ لایه ، ۱۸۵ رادیاتور و ۱۱۲ عدد حوله خشک‌کن کشف شد.

این مقام انتظامی با اشاره به دستگیری یک نفر در این رابطه بیان داشت:ارزش محموله کشف‌شده توسط کارشناسان یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال اعلام‌شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان شاهین‌شهر در پایان از تحویل متهم به مراجع قضائی خبر داد و خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی با محتکران کالا و برهم زنندگان نظم اقتصادی برخورد قاطع و قانونی می‌کند و اجازه فعالیت به آنان نخواهد داد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه