سرخط خبرها
  • سازمان غذا و دارو: اسامی محصولات آرایش صورت غیرمجاز اعلام شد
  • ظریف برنز ۱۰۰ متر آزاد را کسب کرد
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده ۵۵۰ هزار تومان
  • عراقچی: هزینه دفاع از اسرائیل بر دوش مالیات‌دهندگان آمریکایی است
  • اتاق اصناف ایران: نان سنگک، کیلویی می شود
  • آغاز پرداخت تسهیلات بازسازی صنایع/ سرمایه‌گذاری بانکی برای افزایش تولید و صادرات
  • ترک فعل بانک‌ها در اعطای وام ازدواج و فرزندآوری، آینده کشور را به خطر می‌اندازد
  • تیم ملی والیبال نشسته زنان نایب قهرمان شد 
  • سریال «روشنایی شب» از ۴ آبان مهمان خانه‌ها می‌شود
  • امید تازه برای بقای یوز ایرانی/ «خورشید» دوباره مادر شد
  • مهاجرانی: امنیت اجتماعی بدون توجه به رفاه عمومی محقق نمی‌شود
  • قیمت اینترنت همراه ۴۰ درصد گران شد
  • دستور فرمانده نزاجا به فرماندهان یگان‌ها: آمادگی یگان‌ها در بالاترین سطح حفظ شود
  • کاهش قیمت طلا به پایین‌ترین سطح نزدیک به سه ماه گذشته
  • طلا و برنز ۱۰۰ متر کرال پشت به ایران رسید 

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان خبر داد:

انجام بیش از ۱۰۷ هزار ماموریت فوریت‌های پزشکی در استان اصفهان

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان از انجام بیش از ۱۰۷ هزار ماموریت فوریت‌های پزشکی در استان اصفهان خبر داد.

اصفهان- اورژانس

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج از اصفهان، غفور راستین گفت:  ۱۰۷ هزار و ۸۲۰ ماموریت فوریت‌های پزشکی در ۶ ماهه نخست سال جاری در استان اصفهان انجام شد که این عدد در مدت مشابه سال قبل ۱۰۴ هزار و ۹۱۵ ماموریت بوده است.

وی در جمع اصحاب رسانه به مناسبت روز اورژانس اظهار کرد: تکنسین‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان از ابتدای سال جاری تا روز ۲۴ شهریور ماه به ۱۰۷ هزار و ۸۲۰ ماموریت اعزام شدند که این عدد در ۶ ماهه نخست سال گذشته ۱۰۴ هزار و ۹۱۵ ماموریت بوده است.

وی افزود: در ۶ ماهه امسال از مجموع ماموریت‌های انجام شده ۷۴ هزار و ۵۱۸ مورد غیرتصادفی و ۳۳ هزار و ۳۰۲ مورد تصادفی بود که ۲۴ هزار و ۱۰ حادثه رانندگی در نقاط شهری و ۹ هزار و ۲۹۲ حادثه در مناطق جاده‌ای استان رخ داد.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: در این مدت، پایگاه امداد هوایی اورژانس اصفهان 13 ماموریت را انجام داد و 25 بیمار و مصدوم از جمله 7 مصدوم تصادفی و 3 مادر باردار را به بیمارستان منتقل کرد.

راستین خاطرنشان کرد: در سال 96 نیز فوریت‌های پزشکی استان اصفهان در 206 هزار و 362 ماموریت شامل 144 هزار و 139 ماموریت غیرتصادفی و 62 هزار و 223 ماموریت تصادفی به بیماران و مصدومان امدادرسانی کرد.

وی افزود: در سال 96 تعداد کل پایگاه های اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان 141 پایگاه شامل 72 شهری، 68 جاده‌ای و یک هوایی بود؛ در این سال تعداد 8 پایگاه به ظرفیت‌های استان اضافه شد.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان همچنین با اشاره به راه‌اندازی 4 پایگاه در 6 ماهه نخست امسال، گفت: در حال حاضر اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان از ظرفیت 145 پایگاه شامل 75 شهری، 69 جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، 2 دستگاه اتوبوس آمبولانس، 15 اتاق فرمان و 874 نفر نیروی انسانی برخوردار است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه