سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان خبر داد؛

آغاز فعالیت ۶۰ مدرسه جدید در هرمزگان

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: فعالیت ۶۰ مدرسه جدید با ۲۲۲ کلاس درس در هرمزگان آغاز می شود.

تخته سیاه

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، «دانش هاشمی پور» با بیان اینکه آمادگی لازم در تمامی ابعاد برای آغاز سال تحصیلی جدید در استان هرمزگان وجود دارد، عنوان کرد: براساس برنامه ریزی دقیقی که از چندین ماه پیش در استان صورت گرفته، تدابیر مناسبی جهت بازگشایی مدارس در هرمزگان در نظر گرفته شده است.

 

وی ادامه داد: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، تعداد ۶۰ مدرسه جدید در هرمزگان با ۲۲۲ کلاس درس که با اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیارد تومان احداث شده اند، فعالیت خود را آغاز خواهند کرد که بیش از پنج هزار دانش آموز در سطح استان از این مدارس جدید بهره مند خواهند شد.

هاشمی پور به موفقیت مجموعه آموزش و پرورش هرمزگان در کسب رتبه های تک رقمی آزمون سراسری ورود به دانشگاه ها و همچنین مسابقات علمی اشاره کرد و افزود: این رتبه ها بیانگر وجود استعدادهای فراوان در هرمزگان است.

وی تصریح کرد: کسب دو رتبه تک رقمی آزمون سراسری سال ۹۷ توسط دانش آموزان هرمزگانی نشان دهنده برنامه ریزی و کار مناسبی است که در سال تحصیلی گذشته در استان صورت گرفت.

وی گفت: از ابتدای سال تحصیلی جدید برنامه های آموزشی ویژه ای برای دانش آموزان سال آخر دبیرستان در هرمزگان برگزار می شود تا بتوانیم جایگاه بهتری را در کسب رتبه های خوب آزمون سراسری ورود به دانشگاه ها به دست آوریم.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان به طرح راه اندازی شهرک آموزشی در بندرعباس اشاره کرد و اظهار داشت: الگوی مناسبی با بهره گیری از ویژگی های مدرن و همچنین معماری بومی و سنتی برای احداث این شهرک طراحی شده است.

وی اضافه کرد: شهرک آموزشی به عنوان مجموعه ای برخوردار از تمامی امکانات آموزشی و رفاهی در شهرک پیامبر اعظم (ص) بندرعباس احداث می شود که کاری بزرگ و نمونه در سطح کشور خواهد بود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه