سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان:

خواستگار قلابی و کلاهبردار در اصفهان دستگیر شد

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی استان اصفهان خواستگار قلابی و کلاهبردار در اصفهان در یک عملیات ضربتی دستگیر شد.

اصفهان- دستگیر ی2

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، سرهنگ سعید سلیمیان گفت: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی استان فرد سابقه داری که به عنوان خواستگار با دختران دم بخت ارتباط برقرار کرده و با این شیوه از آنان کلاهبرداری می کرد، شناسایی و در یک عملیات ضربتی دستگیر شد.

وی افزود: در پی شکایت خانمی مبنی بر اینکه فردی به بهانه خواستگاری از او کلاهبرداری کرده موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

سرهنگ سلیمیان بیان داشت: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد مدتی قبل فردی با مراجعه به این خانم که در آژانس هوایی مشغول به کار است خود را ساکن کشور آمریکا معرفی کرده و پس از یک هفته ارتباط تلفنی و جلب اعتماد شاکی از او خواستگاری می کند.

این مقام انتظامی بیان داشت: متهم مدتی بعد به شاکی عنوان می کند که قصد بازگشت به کشور امریکا را دارد  اما وجوه وی توسط وزارت امورخارجه مسدود شده و برای رفع انسداد حساب نیاز به پول دارد که شاکی کارت عابربانک خود را به او می دهد و متهم پس از برداشت مبلغ ۱۸۹ میلیون ریال از حساب وی متواری شده و دیگر به تلفن هایش پاسخ نمی دهد.

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان خاطر نشان کرد: کارآگاهان مشغول پیگیری برای دستگیری متهم بودند که با شکایت ۴ خانم دیگر نیز مواجه شدندکه با همین شیوه توسط متهم مورد کلاهبرداری قرار گرفته بودند.

این مقام انتظامی بیان داشت: سرانجام با انجام اقدامات علمی و تخصصی مشخص شد که متهم با عنوان خواستگار مبلغ ۴۰۰ میلیون ریال و یک حلقه طلا از خانمی دریافت کرده و قصد ملاقات مجدد با او را دارد که بلافاصله ماموران وارد عمل شده و در عملیاتی ضربتی وی را دستگیر کردند.

وی با بیان اینکه متهم تا کنون توانسته بود بالغ بر ۸۵۰ میلیون ریال به این شیوه از دختران دم بخت کلاهبرداری کند، گفت: این فرد غیر بومی و دارای 11 فقره سابقه کیفری در زمینه کلاهبرداری، سرقت مقرون به آزار، مزاحمت، خیانت در امانت، غصب عناوین و مشاغل است .

سرهنگ سلیمیان همچنین از شناسایی متهم توسط یکی از مالباختگان در استان مازندران خبر داد و  افزود: با توجه به غیر بومی بودن متهم و تردد وی در استانهای مختلف احتمال ارتکاب موارد مشابه در شهرها و استانهای دیگر کشور نیز وجود دارد که تحقیقات در این زمینه همچنان ادامه دارد.

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان در پایان با بیان اینکه کلاهبرداران افراد بسیار باهوش، زیرک ، شیک پوش و چرب زبان هستند به شهروندان هشدار داد و گفت: شهروندان و به ویژه خانم ها باید مراقب باشند که بدون تحقیق و بررسی و شناخت کامل با هر کسی به بهانه خواستگار ارتباط برقرار نکرده و به درخواست های غیر معمول آنها توجه نکنند. 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه