سرخط خبرها
  • کشف جسد مجهول‌الهویه در محدوده ماهدشت
  • اهواز: ۲۰ نفر از ساکنان مجتمع مسکونی در آتش‌سوزی نجات یافتند
  • قالیباف: خبرنگاران رزمندگانی هستند که سنگرشان آگاهی و سلاحشان حقیقت است
  • خیز وزارت ورزش برای ساماندهی کانون‌های هواداری لیگ برتر
  • توزیع کالاهای اساسی ۳ برابر تقاضاست/کالاهای اساسی به وفور در بازار موجود است
  • اتحادیه مشاوران املاک: برخی مالکان ترجیح می‌دهند خانه را خالی نگه دارند تا با نرخ مصوب اجاره دهند
  • محسنی اژه‌ای: خبرنگار متعهد، هم‌سنگر رزمندگان پشت لانچر است
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

تکذیب شد؛

عدم تمرکز حساب‌های مالی فولاد هرمزگان و پالایش نفت بندرعباس در هرمزگان

روابط عمومی روابط عمومی کمیسیون هماهنگی بانکهای استان هرمزگان با انتشار اعلامیه ای موضوع عدم تمرکز حساب های شرکت فولاد هرمزگان و شرکت پالایش نفت بندرعباس را تکذیب کرد.

تکذیب شد

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، روابط عمومی کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان هرمزگان با انتشار اعلامیه ای موضوع عدم تمرکز حساب های  شرکت فولاد هرمزگان و شرکت پالایش نفت بندرعباس را تکذیب کرد.

در متن این بیانیه آمده است:

«پیرو نشست خبری امروز (شنبه هفده شهریور) و رفع ابهامات بوجود آمده در خصوص طرح موضوع عدم تمرکز بعضی از حساب‌های تعدادی از ارگان‌ها و شرکت‌های فعال در استان هرمزگان نزد بانکهای این استان، در مورد «شرکت فولاد هرمزگان» و «شرکت پالایش نفت بندرعباس»، صراحتاً به اطلاع می‌رسد تمامی حساب‌های ارگانهای مذکور (شرکت فولاد هرمزگان و شرکت پالایش نفت بندرعباس) در بانک‌های استان متمرکز است.»

لازم به ذکر است که پیش از این روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان به گفته های امروز صبح «عبدالله آبسوران»، دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های هرمزگان در یک نشست خبری با انتشار یک بیانیه واکنش نشان داده بود.

در متن بیانیه روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان آمده است:

«شرکت فولاد هرمزگان با هدف مدیریت بهینه منابع مالی و تامین به موقع آن‌ها و همچنین تعامل و همکاری با بانک‌ها و موسسات مالی استان ، و همچنین در راستای مسئولیت‌های اجتماعی، کلیه منابع مالی خود را از بدو تاسیس تا کنون با همکاری و تعامل با بانکهای استان هرمزگان تامین نموده است و استفاده از منابع مالی موجود در بانکها و موسسات مالی استان هرمزگان در جهت رفع نیاز های مالی این شرکت در اولویت است.

به اطلاع می رساند  این شرکت هیچگونه حساب بانکی جهت تامین  منابع مالی و تسهیلات جاری خود در بانکهای خارج از استان و تهران ندارد و کلیه حسابهای بانکی شرکت فولاد هرمزگان در بانکهای استان متمرکز است.»

گفتنی است که دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های هرمزگان در یک نشست خبری در پیش از ظهر امروز با بیان اینکه منابع بانکی هرمزگان تنها یک درصد منابع بانکی کشور را تشکیل می دهد گفت: به دلیل عدم تمرکز حساب‌های اصلی صنایع و شرکت های بزرگ اقتصادی در هرمزگان با وجود اینکه در این استان فعالیت دارند؛ منابع بانکی هرمزگان تنها یک درصد از منابع بانکی کشور را شکل می دهد.

آبسواران در ادامه  در پاسخ به سوال خبرنگاران به صراحت از چهار مجتمع بزرگ فولادی، آلمنیوم المهدی و شرکت پالایش نفت به عنوان صنایعی نام برد که تنها حساب‌های حقوقی خود را در هرمزگان ایجاد و حساب های اصلی خود را در خارج از هرمزگان متمرکز کرده اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه