سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران

دبیر سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان:

ظرفیت سینما در کشور هنوز به بلوغ نرسیده است

دبیر سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان گفت : ظرفیت سینما در کشور هنوز به بلوغ نرسیده است.

اصفهان- دبیر جشنواره کودک

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج از اصفهان، علیرضا  رضاداد با بیان اینکه ظرفیت سینما در کشور هنوز به بلوغ نرسیده  بیان داشت: دلیل عمده آن فرصت محدود برای عرضهفیلم هاست.

وی افزود:در طی برگزاری سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان بیش از ۱۳۰ فیلم در بخشهای رقابتیبین المللی  و غی رقابتی شامل سینمایی – پویانمایی- انیمیشن و داستانی در پردیس های سینمایی سیتی سنتر، چهارباغ و سینمافلسطین برای علاقه مندان اکران شده و سعی داریم استانداردها رعایت شود.

 رضاداد گفت: در این جشنواره از چند پیشکسوت نیز تجلیل خواهد شد.

دبیر سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان اظهار داشت:  یک سالن در پردیسسینمایی چهارباغ و یکسالن اختصاص به پخش فیلم برای رسانه ها داشته  که می توانند با دست اندرکاران این فیلم ها نیز گفتگو و گزارش تهیه نمایند.

وی ادامه  داد: در حالی که هنوز برای خبرنگاران اصفهانی کارت صادر نشده است ولی کارت جشنواره برای عده ای ازخبرنگاران و دست اندرکاران که به اصفهان آمده بودند صادر و به گردن آنان در نشست خبری دبیر جشنواره که یک روزقبل از افتتاحیه بود آویزان شده بود.

رضاداد گفت:دو گروه بچه های شین آباد و زلزله زدگان کرمانشاه ازمیهمانان ویژه جشنواره بوده که در کارگاههای آموزشیجشنواره نیز شرکت می کنند.

به گفته دبیر سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان برای برگزاری این جشنواره شش میلیارد تومان پیش بینی هزینه شد که نیمی از آن را شهرداری اصفهان و نیم دیگر را سازمان سینمایی تقبل کرده اند و بریز و بپاشی هم درکار نیست.

گفتنی است؛ سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوان از ۸ تا ۱۴ شهریورماه در اصفهان در حال برگزاری است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه