سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

دومین جشنواره کارگاه‌های سینمای حرفه‌ای در سنقر برگزار شد

جشنواره کارگاه‌های سینمای حرفه‌ای برای دومین سال پیاپی در شهرستان سنقر از ۳۱ مردادماه سال جاری آغاز و به مدت یک هفته از علاقه‌مندان جوان عرصه فیلم، سینما و مستندسازی در محیطی گرم و حرفه‌ای با حضور اساتید برجسته کشوری پذیرایی و مورد آموزش قرارداد.

دومین جشنواره کارگاه‌های سینمای حرفه‌ای در سنقر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، دومین جشنواره کارگاه‌های سینمای حرفه‌ای در سنقر با مسئولیت هنرمند برجسته مهدی اصلانی برگزارشده و در این جشنواره کارگاه‌های سینمای حرفه‌ای ۴۰ هنرجو از سراسر کشور و اساتید مطرح کشوری حضور دارند و از نزدیک و به‌صورت حرفه‌ای در جریان روند ساخت و اجرای یک فیلم قرار می‌گیرند.

مسئول انجمن سینمای جوان سنقر هدف از برگزاری این کارگاه را هدایت جوانان علاقه‌مند به عرصه فیلم‌سازی حرفه‌ای عنوان کرد و افزود: هنرجویان فعال در جشنواره کارگاه‌های سینمای حرفه‌ای پس از ۷ روز به مدت ۴۸ ساعت فرصت دارند که یک فیلم کوتاه ساخته و در روز اختتامیه توسط هنرجویان داوری می‌شود و آثار برتر برای فیلم‌های بعدی موردحمایت فیلم‌سازان کشوری قرار می‌گیرند.

وی بابیان اینکه از استان کرمانشاه ۳ هنرجو در کارگاه جشنواره کارگاه‌های سینمای حرفه‌ای حضور دارند ، خاطرنشان ساخت: برای برگزاری این کارگاه حدود ۳ میلیارد تومان هزینه لازم بود که با حمایت‌های اساتید و اسپانسرها توانستیم ۳۷ میلیون تومان اعتبار به دست آوریم.

دومین جشنواره کارگاه‌های سینمای حرفه‌ای در سنقر

جای خالی حمایت دولتی از جشنواره کارگاه‌های سینمای حرفه‌ای

مسئول انجمن سینمای جوان سنقر با انتقاد از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه و شهرستان سنقر در رابطه با عدم‌حمایت از این رویداد فرهنگی کشوری، گفت: در راستای برگزاری کارگاه مسئول انجمن سینمای جوان سنقر با توجه به درخواست‌های مکرر اما هیچ حمایت مالی صورت نگرفت.

مدیر برگزاری کارگاه در ادامه بیان داشت: فراخوان دومین جشنواره کارگاه‌های سینمای حرفه‌ای در سنقر از طریق تبلیغات در فضای مجازی صورت گرفت که طی آن ۳۰۰ هزار نفر بازدید کننده داشت.

میترا عبدی افزود: در این کارگاه ۱۴ استاد برتر کشوری دعوت به همکاری شدند که انتظار داریم از این کارگاهها خروجی هنرمند داشته باشیم.

وی یادآور شد: در این کارگاه هنرمندان حتی همدیگر را به لحاظ مالی حمایت کردند تا هنرمندان از زابل تا سنقر برای شرکت در کارگاه سختی های راه را تحمل کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه