سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان خبر داد

دستگیری سارقان باطری خودرو در اصفهان/ اعتراف به ۱۲۴ فقره سرقت

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان ازدستگیری سارقان باطری خودرو و ۱۲۴ فقره سرقت در اصفهان خبر داد.

اصفهان- دستگیری سارق

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، سرهنگ سعید سلیمیان گفت:سارقانی که با ترفندی خاص اقدام به سرقت باطری خودروی پارک شده در کنار خیابان می کردند در عملیات کارآگاهان پلیس آگاهی استان دستگیر و به ۱۲۴ فقره سرقت اعتراف کردند.

وی افزود: در پی شکایت تعدادی از شهروندان منطقه شرق شهر اصفهان مبنی بر سرقت باطری خودروهای آنها موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پایگاه شرق پلیس آگاهی استان اصفهان قرار گرفت.

سرهنگ سلیمیان بیان داشت: کارآگاهان پس از انجام تحقیقات گسترده و به کارگیری یک سری اقدامات علمی و تخصصی توانستند هویت ۲ نفر از سارقان غیر بومی و سابقه دار که در این سرقت ها دست داشتند را شناسایی کنند.

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: با شناسایی سارقان، ماموران طی یک عملیات ویژه و ضربتی هر ۲ نفر را در مخفیگاه شان دستگیر کردند که در تحقیقات صورت گرفته با اعتراف به بزه انتسابی به ۱۲۴ فقره سرقت باطری خودرو ها در مناطق مختلف اقرار کردند.

سرهنگ سلیمیان عنوان داشت: در ادامه با اعترافات متهمان ۳ مالخر که اقدام به خرید این تعداد باطری مسروقه از سارقان کرده بودند نیز شناسایی و طی عملیاتی دیگر دستگیر شدند.

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان با بیان اینکه سارقان بیشتر از خودروهای فاقد تجهیزات ایمنی سرقت می کردند، خاطر نشان کرد: استفاده از تجهیزات ایمنی نظیر دزدگیر یکی از راه های بازدارنده و به تاخیر انداختن سرقت است که به دلیل ریسک بالا، سارقان را از این عمل مجرمانه منصرف می کند و به شهروندان توصیه اکید می کنیم حتماً نسبت به نصب این گونه تجهیزات بر روی خودروی خود اقدام کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه