سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

گلنگ زنی پروژه‌های عمرانی شهرداری آبادان با اعتبار ۴۵۰ میلیارد ریال انجام شد

شهردار آبادان گفت: پروژه‌های زیربنایی و عمرانی شهرداری آبادان با اعتبار ۴۵۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شد.

شهرداری آبادان

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، حسین حمید پور اظهارکرد: سه پروژه طی تفاهمنامه‌ای با منطقه آزاد اروند در راستای سیاست گذاری کلان شهر آبادان و ایجاد توسعه پایدار، توسعه زیرساخت‌های اساسی و زیربنایی در مناطق حاشیه‌ای با مشارکت منطقه آزاد اروند و منابع دولتی فعال هستند.

وی ادامه داد: امروز شاهد کلنگ زنی سه پروژه دیگر در ذوالفقاری، شطیط و علوانیه به مبلغ ۴۵۰ میلیارد ریال در مناطق کم برخوردار و حاشیه‌ای بودیم.

شهردار آبادان با بیان این که در دوره  جدید شورا و شهرداری آبادان توسعه حاشیه شهر مورد توجه قرار گرفته است، ذکر کرد: سیاست‌هایی که شورای شهر تاکید کرده این است که ابتدا باید مناطق حاشیه را به آن زیر ساخت‌ها و توسعه لازم برسانیم و بعد به هسته مرکزی رسیدگی شود.     

وی عنوان کرد: انتظارمان از مردم و مسئولان و مدیران شهری آن است که مدیریت هماهنگ شهری را در نظر داشته باشند تا با مدیریت شهری و همکاری آبادان را به آن جایگاه عمرانی لازم برسانیم. 

شهردار آبادان خواستار همکاری بیشتر دستگاه های اجرایی با شهرداری آبادان شد و گفت: برخی از دستگاه های اجرایی مانند آبفا، مخابرات، اداره گاز و سازمان برق، زیرساخت های شهری را کامل نکردند که این مشکل روند ساماندهی زیرساخت ها را در شهر آبادان کند می کند.

وی اظهار کرد: توسعه خدمات شهری با هدف بالا بردن سطح رفاه اجتماعی و ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در محدوده شهری آبادان است و اگر نتوانیم زیر ساخت‌های لازم با خدمات عمومی مناسب را ایجاد کنیم سرمایه گذار به شهر ورود نمی‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه