سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

گلنگ زنی پروژه‌های عمرانی شهرداری آبادان با اعتبار ۴۵۰ میلیارد ریال انجام شد

شهردار آبادان گفت: پروژه‌های زیربنایی و عمرانی شهرداری آبادان با اعتبار ۴۵۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شد.

شهرداری آبادان

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، حسین حمید پور اظهارکرد: سه پروژه طی تفاهمنامه‌ای با منطقه آزاد اروند در راستای سیاست گذاری کلان شهر آبادان و ایجاد توسعه پایدار، توسعه زیرساخت‌های اساسی و زیربنایی در مناطق حاشیه‌ای با مشارکت منطقه آزاد اروند و منابع دولتی فعال هستند.

وی ادامه داد: امروز شاهد کلنگ زنی سه پروژه دیگر در ذوالفقاری، شطیط و علوانیه به مبلغ ۴۵۰ میلیارد ریال در مناطق کم برخوردار و حاشیه‌ای بودیم.

شهردار آبادان با بیان این که در دوره  جدید شورا و شهرداری آبادان توسعه حاشیه شهر مورد توجه قرار گرفته است، ذکر کرد: سیاست‌هایی که شورای شهر تاکید کرده این است که ابتدا باید مناطق حاشیه را به آن زیر ساخت‌ها و توسعه لازم برسانیم و بعد به هسته مرکزی رسیدگی شود.     

وی عنوان کرد: انتظارمان از مردم و مسئولان و مدیران شهری آن است که مدیریت هماهنگ شهری را در نظر داشته باشند تا با مدیریت شهری و همکاری آبادان را به آن جایگاه عمرانی لازم برسانیم. 

شهردار آبادان خواستار همکاری بیشتر دستگاه های اجرایی با شهرداری آبادان شد و گفت: برخی از دستگاه های اجرایی مانند آبفا، مخابرات، اداره گاز و سازمان برق، زیرساخت های شهری را کامل نکردند که این مشکل روند ساماندهی زیرساخت ها را در شهر آبادان کند می کند.

وی اظهار کرد: توسعه خدمات شهری با هدف بالا بردن سطح رفاه اجتماعی و ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در محدوده شهری آبادان است و اگر نتوانیم زیر ساخت‌های لازم با خدمات عمومی مناسب را ایجاد کنیم سرمایه گذار به شهر ورود نمی‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه