سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

کشف ۴ میلیارد کالای احتکار شده در کرمانشاه

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از کشف ۴ میلیارد ریال کالای احتکار شده در شهرستان صحنه با تلاش مأموران انتظامی خبر داد.

کشف 4 میلیارد کالای احتکار شده در کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، سردار منوچهر امان‌اللهی در خصوص جزییات کشف کالاهای احتکار شده در کرمانشاه، اظهار داشت: مأموران پلیس اطلاعات شهرستان صحنه در راستای برخورد با عاملین احتکار کالاهای اساسی و موردنیاز شهروندان با تلاش‌های شبانه‌روزی و اقدامات اطلاعاتی موفق شدند چند انبار کالای احتکار شده را کشف کنند.

وی ادامه داد: مأموران پلیس پس از هماهنگی با مقام قضائی و در بازرسی‌های صورت گرفته از چهار انبار کشف‌شده مقدار زیادی کالای احتکار شده که عمدتاً شامل مواد خوراکی بود را کشف کردند.

امان‌اللهی خاطرنشان کرد: هزار حلب ۱۷ کیلویی عسل، ۲۵ تن شکر، ۱۵ هزار و ۲۴۴ عدد پودر لباسشویی و هزار عدد انواع دلستر ازجمله کالاهای احتکار شده بود.

فرمانده انتظامی کرمانشاه ادامه داد: طبق نظر کارشناسان ارزش ریالی کالاهای احتکار شده به حدود چهار میلیارد ریال می‌رسد.

وی همچنین از پلمپ انبارهای محل نگهداری کالاهای احتکار شده خبر داد و گفت: صاحبان آن‌ها نیز دستگیر و برای صدور احکام مناسب تحویل مراجع قضایی شدند.

 امان‌اللهی تصریح کرد: روز گذشته نیز یک انبار دیگر در شهرستان کنگاور که اقدام به احتکار 95 تن شکر به ارزش دو میلیارد و 850 ریال کرده بود، کشف شد.

رئیس پلیس کرمانشاه در پایان احتکار کالا را یکی از موارد فساد اقتصادی برشمرد و گفت: برخورد با محتکران به‌صورت جدی در دستور کار مأموران انتظامی قرار دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه