سرخط خبرها
  • پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز، بعداز سرقت طلا، توسط همکارش به قتل رسید
  • سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
  • مخبر: جنون آمریکا را با غافلگیری در فناوری‌های تهاجمی پاسخ می‌دهیم
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: تهدیدات آمریکا عملی شود، زیرساخت‌های منطقه را هدف می‌گیریم
  • درگذشت ژیمناست ۱۸ ساله پس از مصدومیت در تمرین
  • تأکید انصاری بر اجرای عملیاتی مصوبات مقابله با گرد و غبار
  • حق فسخ یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلاری پرسپولیس در قرارداد شهرآبادی
  • ۵۹۲ مصدوم و ۵۳ شهید بر اثر حملات دشمن آمریکایی به مناطقی از کشور
  • تلاش ناکام فردوسی‌پور برای پوشاندن همسویی و همکلامی با معاندین
  • افزایش ذخایر خون و وضعیت مناسب داروهای حیاتی در کشور
  • اخطار سپاه درباره تردد از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز
  • سفارت ایران در اسپانیا خطاب به آمریکا: تا می‌توانید تابوت آماده کنید
  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچ‌کس

فرماندار آستارا:

تامین بنزین در شهرستان آستارا هیچ مشکلی وجود ندارد

فرمندار آستارا در جلسه شورای ترافیک اظهار کرد: از نظر تامین بنزین در شهرستان آستارا هیچ مشکلی وجود ندارد ومخازن جایگاه‌های شهرستان دارای مقدار بنزین مورد نیاز هستند.

فرمندار آستارا

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، یونس رنجکش در جلسه شورای ترافیک آستارا بیان کرد: متاسفانه به دلیل پخش یکسری اخبار در فضای مجازی در روزهای گذشته در سطح استان گیلان پمپ بنزین های استان و به تبع ان در روز گذشته شهرستان آستارا شاهد حضور افراد و خودروهای مختلف برای تهیه بنزین بود.

فرمندار آستارا ادامه داد:  افزایش بیش از حد تقاضا برای بنزین در شهرستان منجر به ایجاد صفهایی از خودروها در مقابل جایگاه های فروش بنزین شده بود که به مرور این وضعیت عادی شد.

رنجکش اظهار کرد: از نظر تامین بنزین در شهرستان آستارا هیچ مشکلی وجود ندارد ومخازن جایگاه‌های  شهرستان دارای مقدار بنزین مورد نیاز هستند.

به گفته وی؛ باید تلاش شود با اطلاع رسانی به موقع و شفاف به مردم از هرگونه سوء برداشت و شایعه نیز جلوگیری کرد و مردم نیز در نظر داشته باشند که انبار کردن بنزین در منازل و یا مکان های دیگر از نظر ایمنی صحیح نمی باشد و خطراتی را نیز برای آنان به دنبال دارد.

رنجکش از مردم خواست تا با تدبیر با موضوعات و شایعات در فضاهای اجتماعی برخورد کرده و فرصت مدیریت فضا و امکانات را به مسئولان بدهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه