سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

استاندار فارس در دیدار رئیس منتخب انجمن جهانی صنعت نمایشگاهی:

یکی از اولین نظام های سیاسی دنیا در تخت جمشید بوده است/ نمایشگاه، جایگاهی برای عرضه قابلیت های یک کشور به حساب می آید

استاندار فارس در دیدار رئیس منتخب انجمن جهانی صنعت نمایشگاهی، استان فارس را مهد تمدن و فرهنگ ایران اسلامی دانست و گفت: یکی از نخستین بنیان ها و نظام های سیاسی دنیا در تخت جمشید بوده است.

استاندار فارس در دیدار رئیس منتخب انجمن جهانی صنعت نمایشگاهی

به گزارش خبرگزاری موج از فارس، اسماعیل تبادار در دیدار کریگ نیومن معاون کنونی آفریقا و خاورمیانه و رئیس منتخب انجمن جهانی صنعت نمایشگاهی(UFI)؛ استان فارس را مهد تمدن و فرهنگ ایران اسلامی دانست و گفت: یکی از نخستین بنیان ها و اولین نظام های سیاسی دنیا در تخت جمشید بوده است.

وی با اشاره به توانمندی ها و ظرفیت های استان فارس در حوزه های مختلف، یادآور شد: وجود بیش از سه هزار اثر تاریخی ثبت شده ملی و پنج اثر ثبت شده جهانی در استان فارس در کنار ظرفیت های گردشگری طبیعی و مذهبی و سایر ظرفیت ها، بستر مناسبی برای توسعه ارتباطات بین المللی در حوزه های مختلف ایجاد کرده است.

نماینده عالی دولت در استان فارس همچنین با اشاره به سخنان معاون آفریقا و خاورمیانه انجمن جهانی صنعت نمایشگاهی در رابطه با تبلیغات منفی رسانه های بیگانه علیه ایران، افزود: ما به ایجاد ارتباط مؤثر با افرادی که منصف هستند و قضاوت صحیح می کنند نیاز داریم تا مظلومیت ایران در برابر این هجمه های نادرست مشخص شود.

استاندار فارس خاطرنشان ساخت: نظام جمهوری اسلامی سختی هایی که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون برای کشور به وجود آمده را با اتکا به خداوند و پایداری مردم پشت سر گذاشته است.

تبادار با بیان اینکه دیپلماسی تنها متمرکز بر رفتار سیاستمداران نیست، گفت: دیپلماسی در عرصه های مختلف ورزشی، گردشگری، اقتصادی و... نیز معنا می یابد.

وی همچنین با اشاره به جایگاه مناسب نمایشگاهی استان فارس از نظر تعداد نمایشگاه ها و برگزاری نمایشگاه در ابعاد مختلف، بر لزوم توسعه این صنعت در فارس تأکید کرد و گفت: نمایشگاه، جایگاهی برای عرضه قابلیت های یک کشور یا بهره گیری از رهاوردهای تکنولوژی کشورهای دیگر است که علاوه بر روابط اقتصادی؛ دیپلماسی سیاسی را نیز شکل می دهد.

کریگ نیومن، معاون کنونی آفریقا و خاورمیانه و رئیس منتخب انجمن جهانی صنعت نمایشگاهی(UFI) نیز در این دیدار با بیان اینکه اطلاعاتی که درباره ایران داشته را از رسانه های خارجی به دست آورده است، تأکید کرد: با سفر به ایران متوجه شدم این اطلاعات کاملاً نادرست است و این رسانه ها تلاش می کنند ایران را کشوری منفی نشان دهند.

وی به توانمندی ها و ظرفیت های موجود در ایران برای توسعه صنعت نمایشگاهی اشاره کرد و گفت: ایران به رغم اینکه در وضعیت بحرانی و تحریم قرار دارد تلاش های زیادی در این زمینه انجام داده و ما نیز پیشنهادات بسیار خوبی برای توسعه در این بخش داریم.

نیومن که به عنوان رئیس منتخب انجمن جهانی صنعت نمایشگاهی در دوره آینده این انجمن انتخاب شده است، توسعه صنعت نمایشگاه را فرصتی برای حضور مردم سراسر دنیا در ایران دانست و افزود: در دوران مسئولیت به عنوان رییسUFI تلاش می کنم زمینه های تجارت سایر کشورها در ایران را فراهم کنم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه