فرمانده انتظامی شهرستان شاهین‌شهر خبر داد

دستگیری سارق گوشی تلفن همراه/ کشف ۹۹ فقره سرقت گوشی

فرمانده انتظامی شهرستان شاهین‌شهر از دستگیری سارقی که گوشی تلفن همراه شهروندان را سرقت می‌کرد و کشف ۹۹ فقره سرقت خبر داد.

اصفهان- کشف گوشی تلفن همراه

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، سرهنگ رجبعلی مختاری با اشاره به دستگیری سارق گوشی تلفن همراه گفت: در پی وقوع چندین مورد سرقت گوشی تلفن همراه از شهروندان در محلات مختلف شاهین‌شهر بررسی موضوع در دستور کار کارآگاهان این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد سارق به‌وسیله یک موتورسیکلت گوشی تلفن همراه خانم‌ها را سرقت و متواری می‌شود.

این مقام انتظامی بیان داشت: کارآگاهان پس از انجام یک سری کارهای تخصصی موفق شدند سارق را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی وی را دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان شاهین‌شهر با اشاره به اینکه این سارق به سرقت 99 دستگاه گوشی تلفن همراه و فروش به یک مالخر اعتراف کرد، اظهار داشت: مالخر اموال نیز دستگیر و هر 2 متهم به مراجع قضائی تحویل داده شدند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه