سرخط خبرها
  • سازمان غذا و دارو: اسامی محصولات آرایش صورت غیرمجاز اعلام شد
  • ظریف برنز ۱۰۰ متر آزاد را کسب کرد
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده ۵۵۰ هزار تومان
  • عراقچی: هزینه دفاع از اسرائیل بر دوش مالیات‌دهندگان آمریکایی است
  • اتاق اصناف ایران: نان سنگک، کیلویی می شود
  • آغاز پرداخت تسهیلات بازسازی صنایع/ سرمایه‌گذاری بانکی برای افزایش تولید و صادرات
  • ترک فعل بانک‌ها در اعطای وام ازدواج و فرزندآوری، آینده کشور را به خطر می‌اندازد
  • تیم ملی والیبال نشسته زنان نایب قهرمان شد 
  • سریال «روشنایی شب» از ۴ آبان مهمان خانه‌ها می‌شود
  • امید تازه برای بقای یوز ایرانی/ «خورشید» دوباره مادر شد
  • مهاجرانی: امنیت اجتماعی بدون توجه به رفاه عمومی محقق نمی‌شود
  • قیمت اینترنت همراه ۴۰ درصد گران شد
  • دستور فرمانده نزاجا به فرماندهان یگان‌ها: آمادگی یگان‌ها در بالاترین سطح حفظ شود
  • کاهش قیمت طلا به پایین‌ترین سطح نزدیک به سه ماه گذشته
  • طلا و برنز ۱۰۰ متر کرال پشت به ایران رسید 

با اهداف سوادآموزی و مهارت افزایی ؛

ششمین مرکز یادگیری محلی در زندان لاکان راه اندازی می شود/کسب رتبه اول استان در ارزیابی کشوری سوادآموزی

با همراهی مسئولان زندان مرکزی رشت، ششمین مرکز یادگیری محلی با اهداف سوادآموزی و مهارت افزایی در زندان لاکان راه اندازی می شود.

جلسه بهبود کیفیت آموزشی

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، نادر جهان آرای در جلسه بهبود کیفیت سوادآموزی استان با اشاره به اهمیت سوادآموزی در همه اقشار جامعه خاطرنشان کرد: در همین راستا با همراهی مسئولان زندان مرکزی رشت، ششمین مرکز یادگیری محلی با اهداف سوادآموزی و مهارت افزایی در زندان لاکان راه اندازی می شود.

وی با اذعان به کثرت زندانیان بی سواد خاطرنشان کرد: باید امکاناتی را در جهت سوادآموزی و مهارت های زندگی برای مددجویان فراهم کنیم تا آنها پس از طی شدن دوران محکومیت به آغوش باز جامعه برگردند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با قدردانی از زحمات معاونت سوادآموزی در مبارزه با بی سوادی گفت: کسب رتبه برتر سوادآموزی از ظرفیت های خوب بدنه کارشناسی در استان حکایت می کند و امیدواریم این روند تا ریشه کنی کامل بی سوادی ادامه یابد.

کسب رتبه اول استان در ارزیابی کشوری سوادآموزی

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان گیلان هم در این جلسه با اشاره به کسب رتبه اول استان در ارزیابی کشوری سوادآموزی گفت: تاکنون در جلسات بهبود کیفیت سوادآموزی، ۱۹۸ مصوبه به تأیید نهایی رسید که از این تعداد ۱۳۱ مصوبه با درجه کیفی ارزیابی شده است.

غلامرضا مدبری فر به جذب ۹ هزار و ۴۷۳ سوادآموز در مراحل مختلف اشاره کرد و گفت: متأسفانه به دلیل برخی مشکلات و نارسایی ها، حدود ۵/۱ درصد از این افراد شامل: ۴۸۵ نفر از گردونه سوادآموزی خارج شده اند که تلاش ما در جذب دوباره این افراد است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه