سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قم خبر داد:

برگزاری ۱۴ برنامه ویژه در روز دختر

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قم گفت: روز میلاد حضرت معصومه(س) به عنوان روز دختر شناخته و ۱۴ برنامه ویژه در این روز در استان قم برگزار می‌شود و شاهد تقدیر از دختران شاخص استان در این روز خواهیم بود.

معصومه ظهیری

به گزارش خبرگزاری موج از قم، معصومه ظهیری در جلسه ستاد تسهیلات زائرین و خدمات سفر استان قم که در تالار امام جواد(ع) استانداری قم برگزار شد، با اشاره به برنامه‌های دهه کرامت در استان قم در سخنانی اظهار کرد: روز میلاد حضرت معصومه(س) به عنوان روز دختر شناخته و ۱۴ برنامه ویژه در این روز در استان قم برگزار می‌شود و شاهد تقدیر از دختران شاخص استان در روز دختر خواهیم بود.

وی ادامه داد: مسابقه امام شناسی توسط مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران در استان قم و برخی از استان‌های دیگر برگزار می‌شود، همچنین شاهد اعزام خواهران مبلغ توسط جامعه الزهرا و حوزه خواهران به برخی از مراکز خواهیم بود.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قم افزود: جمعیت هلال احمر استان قم ۳۰ جهیزیه برای نوعروس‌های نیازمند در دهه کرامت اهدا می‌کند و برنامه‌های ویژه ای در این دهه در بخش خواهران ادارات مختلف استان برگزار می‌شود.

ظهیری با اشاره به تلاش برای آزادی بانوان زندانی جرایم غیرعمد استان قم اظهار کرد: در دهه کرامت سعی می‌کنیم که برای آزادی این زندانیان در استان قم تلاش کنیم.

وی ادامه داد: در ایام دهه کرامت علاوه بر آذین بندی باید به برنامه‌های محتوایی توجه کرد.

وحید مقدم در ادامه این جلسه با اشاره به حضور زائران در استان قم در دهه کرامت اظهار کرد: در این دهه شاهد حضور پرشور مردم از تمام نقاط کشور در استان قم خواهیم بود و این مساله موجب می‌شود که ترافیک در برخی از محورهای مواصلاتی داشته باشیم و باید برای مدیریت آن برنامه ریزی صورت بگیرد.

وی ادامه داد: زیرساخت‌های استان قم در مساله حمل و نقل و پارکینگ در اعیاد ملی و مذهبی کم است و پاسخگویی نیازهای روزافزون در استان نیست.

دبیر شورای ترافیک استان قم در پایان خاطرنشان کرد: در مساله اتوبوسرانی در استان شاهد توسعه‌های قابل توجه در سال‌های گذشته بودیم، اما همچنین مشکلاتی در این زمینه در استان قم وجود دارد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه