سرخط خبرها
  • هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان | ملوان بندر انزلی - پرسپولیس تهران
  • پلیس اصفهان، علت حادثه شهرک ولیعصر را اختلاف شخصی اعلام‌کرد
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل یک تئاتر به‌دلیل رفتار خلاف شئون
  • ۸۸ مدرسه در جنگ اخیر آسیب دیدند/ آواربرداری و بازسازی با تکیه بر ظرفیت خیرین
  • پاداش دو و نیم میلیارد تومانی کمیته ملی المپیک به دختر دونده ایران
  • سهمیه شیرخشک نوزادان فروشی نیست/ کنترل جدی بر عرضه خارج از شبکه
  • دختران کبدی ایران نقره‌ای شدند
  • ۱۱ کشته و ۲۴ مصدوم بر اثر واژگونی اتوبوس کرمانشاه ـ تهران در آزادراه همدان ـ ساوه
  • کاخ سفید مانع حضور سی‌ان‌ان در هواپیمای ترامپ شد
  • رئیس‌جمهور: به عنوان یک پزشک می‌گویم که رهبر انقلاب در سلامت کامل هستند

جانشین معاون هماهنگی امور اقتصادی و‌ توسعه منابع استانداری گیلان:

اولویت، اعطای تسهیلات کم بهره به جوانان و کمک به رونق اقتصادی روستاها است/وضعیت جذب تسهیلات در استان نگران کننده است

جانشین معاون هماهنگی امور اقتصادی و‌ توسعه منابع استانداری گیلان گفت:ماسال را یکی از شهرستان های برخوردار از ظرفیت های اشتغال زایی در زمینه های کشاورزی، زراعت چوب و تولید مصنوعات چوبی‌ و دامپروری دانست و اظهار کرد: اولویت ما اعطای تسهیلات کم بهره به جوانان و کمک به رونق اقتصادی روستاهاست.

جانشین معاون هماهنگی امور اقتصادی و‌ توسعه منابع استانداری

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، آرش فرزام صفت در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری ماسال بیان کرد: بایستی به دور از هرگونه سهل انگاری و با هدف رفع موانع موجود جهت تحقق اهداف توسعه محورانه تلاش کنیم.

وی ماسال را یکی از شهرستان های برخوردار از ظرفیت های اشتغال زایی در زمینه های کشاورزی، زراعت چوب و تولید مصنوعات چوبی‌ و دامپروری دانست و اظهار کرد: اولویت ما اعطای تسهیلات کم بهره به جوانان و کمک به رونق اقتصادی روستاهاست.

جانشین معاون هماهنگی امور اقتصادی و‌ توسعه منابع استانداری گیلان ادامه داد: مجاز هستید تا مبلغ ۲ میلیارد تومان طرح با محور خود اشتغالی و طرح های مشاغل خانگی ارائه دهید.

کارگروه اشتغال ماسال

لزوم بهره گیری از فرصت باقی مانده تا پایان شهریورماه جهت جذب تسهیلات اشتغال زایی

فرزام صفت بر لزوم بهره گیری از فرصت باقی مانده تا پایان شهریورماه سال جاری جهت جذب تسهیلات اشتغال زایی تاکید کرد و با بیان اینکه اگر سهم شهرستانی بطور کامل محقق نشود به شهرستان دیگری منتقل می شود، تصریح کرد: باید طرح ها تا پایان مرداد ماه جهت جذب اعتبارات و تسهیلات به بانک ها معرفی شوند.

وضعیت جذب تسهیلات در استان نگران کننده است

جانشین معاون هماهنگی امور اقتصادی و‌ توسعه منابع استانداری گیلان با بیان اینکه وضعیت جذب تسهیلات در استان نگران کننده است و تا نقطه هدف فاصله داریم، تصریح کرد: باید با عزمی استانی و به دور از هرگونه انحراف از قوانین، برای جذب حداکثری تسهیلات ۳۰۰ میلیارد تومانی استان در حوزه اشتغال و سرمایه گذاری تلاش کنیم.

در این جلسه هر یک از مدیران استانی و شهرستانی به ارائه گزارش از روند بررسی و معرفی طرح ها برای جذب تسهیلات اشتغالزایی و سرمایه گذاری پرداختند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه