سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

فرماندار رشت بیان کرد:

دستگاه های اجرایی برای جذب تسهیلات اشتغال زایی حرکت جهادی داشته باشند

فرماندار رشت گفت: دستگاه های اجرایی مربوطه برای جذب تسهیلات اشتغال زایی بایستی حرکت جهادی داشته باشند.

احمدی

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، سید محمد احمدی تسهیلات اشتغال زایی در بخش اشتغال روستایی را ۹۳ میلیارد تومان عنوان و خاطر نشان کرد: در این بخش نیز تاکنون ۷۰ درصد اعتبارات مصوب شده است.

فرماندار رشت با بیان این که دستگاه های اجرایی مربوطه برای جذب تسهیلات اشتغال زایی بایستی حرکت جهادی داشته باشند، اظهار کرد: که تسهیلات اشتغال زایی در دو بخش فراگیر و روستایی با سایر تسهیلات اشتغال زایی در سال های گذشته تفاوت دارد؛بنابراین ضروریست تا پرونده های ثبت شده در سامانه کارا به دقت بررسی و متقاضیان پاسخ مناسبی دریافت کنند.

فعالیت بانک ها در پرداخت تسهیلات اشتغال زایی

وی با اشاره به فعالیت بانک ها در پرداخت تسهیلات اشتغال زایی و این که بایستی نسبت به عملکرد بانک ها در پرداخت این تسهیلات نیز قضاوت درستی داشته باشیم، اظهار کرد: هر پرونده ای که تکمیل و به بانک معرفی شده، تسهیلات را دریافت کرده است.

فرماندار شهرستان رشت بیان داشت: تکمیل پرونده های مربوط به متقاضیان تسهیلات اشتغالزایی که با ارائه طرح در سامانه کارا ثبت نام کرده اند نیز بایستی با سرعت بیشتری مورد بررسی قرار گیرد.

اشتغال زایی از برنامه های مهم دولت است

احمدی  با بیان اینکه اشتغال زایی از برنامه های مهم دولت است و انتظار داریم که در مقوله اشتغال زایی دستگاه های اجرایی همه توان خود را بکار گیرند؛ افزود: تاکنون حدود ۲۰ درصد اعتبار ۲۲۲ میلیارد تومانی تسهیلات اشتغال زایی در بخش اشتغال فراگیر جذب شده که آمار قابل قبولی نیست.

فرماندار شهرستان رشت با اشاره به اینکه اولویت دولت حفاظت از بیت المال و محیط زیست است گفت: هیچ گاه نمی‌خواهیم برای سرمایه گذاری و اشتغال، محیط زیست را از بین ببریم، تصمیمات دولت در یک چهار چوب قانونی می باشد و از تصمیمات هیجانی جلوگیری می‌کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه