سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

امام جمعه رشت:

دشمن به دنبال از میان بردن نسل ماست

نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: دشمن به دنبال از میان بردن نسل ماست، از این‌رو این کاهش رشد جمعیت در کشور و استان ممکن است مشکلاتی را برای ما ایجاد کند، بنابراین از مسئولان می خواهیم سیاست های تشویقی برای خانواده ها در نظر بگیرند.

رسول فلاحتی

به گزارش خبرگزاری موج، آیت  الله رسول فلاحتی، امام جمعه رشت در خطبه های نماز جمعه این شهر، با اشاره به اثرات فردی و اجتماعی روزه داری در ماه مبارک رمضان، گفت: ماه رمضان فرصت آمرزش گناهات بندگان از جانب خداوند است.

وی یکی از اثرات روزه داری را صبر دانست و افزود: انسان در طول زندگی برای رسیدن به اهداف و خواسته هایش باید با مشکلات متعددی رو به رو شود، از این‌رو ماه رمضان زمینه ساز تقویت صبر و شکیبایی در انسان برای گذر از سختی ها و مشکلات است.

نماینده ولی فقیه در گیلان، روزه داری را موجب رسیدن انسان به تقوای الهی دانست و گفت: انسان روزه دار اراده قوی دارد و از این‌رو می تواند در برابر گناهان نیز از خود اراده نشان دهد و مرتکب گناه نشود.

این کارشناس دینی، گرسنگی و تشنگی ماه رمضان را یادآور گرسنگی و تشنگی روز معاد دانست و تصریح کرد: یکی دیگر از اثرات فردی ماه رمضان، توجه به معاد است و انسان مومنی که همواره به یاد معاد و روز قیامت است، از گناهان دوری می کند.

وی کاهش ناهنجاری ها را از جمله اثرات اجتماعی ماه رمضان دانست و خاطرنشان کرد: آمار اعلام شده از سوی نیروهای قضایی و انتظامی نشان می دهد که مردم در ماه رمضان کمتر خلاف می کنند و جامعه آرامش و امنیت دارد.

امام جمعه رشت، با اشاره به خروج آمریکا از برجام، یادآور شد: مقام معظم رهبری فرمودند که آمریکا و رئیس‌جمهور آن در برابر ملت ایران هیچ غلطی نمی تواند بکند، اما برخی به گونه ای سخن می گویند که در واقع اعتراض به رهبری است، اما این را بدانند که ولایت فقیه خط قرمز مردم و نظام است.

وی ملت ایران را حامی و مدافع انقلاب، ولایت و ارزش های اسلامی دانست و یادآور شد: در برخی موارد مردم حتی از مسئولان هم جلوتر هستند.

نماینده ولی فقیه در گیلان، رشد صفر درصدی جمعیت گیلان را نگران کننده دانست و خاطرنشان کرد: دشمن به دنبال از میان بردن نسل ماست، از این‌رو این کاهش رشد جمعیت در کشور و استان ممکن است مشکلاتی را برای ما ایجاد کند، بنابراین از مسئولان می خواهیم سیاست های تشویقی برای خانواده ها در نظر بگیرند.

وی سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر را روز مقاومت ملی دانست و یادآور شد: جوانان این مرز و بوم خون دادند، اما نگذشتند کشور به دست بیگانگان بیفتد، از این‌رو امروز هم تا پای جان از میهن اسلامی خود دفاع می کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه