سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان:

سیاست شرکت جلب رضایت حداکثری مردم است

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان اظهار کرد: سیاست شرکت جلب رضایت حداکثری مردم است و برای نیل به این هدف باید با رصد مستمر وضعیت شرکت نسبت به بهبود آن اقدام کنیم.

حسین محمدی

به گزارش خبرگزاری موج کردستان؛حسین محمدی گفت:سیاست شرکت آب وفاضلاب شهری کردستان،جلب رضایت حداکثری مردم است.

وی در نخستین همایش مدیران آبفا کردستان در سالجاری که با حضور  معاونین، مدیران ستادی و شهرستانی با هدف بهبود بهره وری، تشریح عملکرد و بررسی نقاط قوت و ضعف و برنامه ریزی برای سال ۹۷ برگزار شد، اظهار کرد: سیاست شرکت جلب رضایت حداکثری مردم است و برای نیل به این هدف باید با رصد مستمر وضعیت شرکت نسبت به بهبود آن اقدام کنیم.

محمدی با بیان اینکه برای تحقق این هدف خط مشی و استراتژی هایی تدوین شده است، گفت: بهینه سازی هزینه ها به صورتی که در راستای نیازهای شرکت و مردم قرار بگیرد و جذب حداکثری درآمدها با لحاظ کردن رضایت مشترکان از مسائلی است که باید در این زمینه مدنظر قرار بگیرد.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان از بهبود عملکرد شرکت آبفا در سال ۹۶ به لحاظ حجم کاری خبر داد و افزود: فعالیت های پراکنده در حال ساماندهی است و با توجه به منابع در اختیار، پروژه های امانی جای پروژه های مشارکتی را گرفته است.

وی مصرف انرژی را از جمله دغدغه های صنعت به طور کلی و شرکت آبفا به طور خاص دانست و تأکید کرد: باید تلاش کنیم مصرف انرژی در مجموعه کاهش یابد.

مدیرعامل آبفا کردستان با اشاره به پویایی در حوزه بهره برداری شرکت اجرای موفق طرح تأمین آب اضطراری بانه را از مصادیق این امر دانست و گفت: در سال ۹۶ در هیچ زمینه ای در مرز تنش و بحران قرار نداشتیم و در شهر بانه نیز که دچار برخی مشکلات به لحاظ کمبود آب بودیم با آرامش مدیریت لازم انجام گرفت تا مردم دچار مشکل نشوند و برنامه ریزی شده تا این رویه در سال جاری و سالهای آینده دنبال شود.

در ادامه این جلسه مهندس زارعی مشاور مدیرعامل و عضو اصلی هیئت مدیره شرکت با تأکید بر لزوم مستندسازی فعالیتها گفت: در سال گذشته ۶۷ درصد پرونده های مربوط به آبفا کردستان در مراجع و محاکم به سود آبفا مختومه شده است.

لادن مکتوبی معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت نیز از وجود ۳۵۴ هزار مشترک در سطح استان خبر داد و افزود: بیش از ۱۷ هزار مورد معادل ۵ درصد از این تعداد در سال گذشته به جمع مشترکان شرکت افزوده شده اند.

مدیران آبفاکردستان

کورش اصلانی معاون برنامه ریزی و منابع انسانی شرکت نیز گفت: در سال گذشته ۱۴هزار ساعت آموزش پرسنل آب و فاضلاب شهری کردستان انجام شد.

محمد فرهاد معاون بهره برداری شرکت نیز با بیان اینکه در سال گذشته ۲.۴۲ درصد کاهش پرت انجام شد، تأکید کرد: زمان رفع حادثه از ۲ روز و ۶ ساعت به ۵ ساعت کاهش یافته است.

صلاح الدین عزتی معاون مالی و پشتیبانی شرکت بر ضرورت تلاش برای ایجاد نظم و انضباط مالی تأکید کرد و گفت: هرگونه هزینه کرد باید با لحاظ نمودن مقررات و اخذ مجوزهای لازم انجام شود.

در ادامه این جلسه سایر معاونین، مدیران ستادی و مدیران شهرهای مختلف شرکت آب و فاضلاب شهری استان کردستان به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه