مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان خبر داد

آغاز طرح تشدید بازرسی و نظارت ویژه اصناف اصفهان در ماه مبارک رمضان

مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان از آغاز طرح تشدید بازرسی و نظارت ویژه اصناف در استان اصفهان خبر داد.

اصفهان- طرح نظارت بر واحدهای صنفی

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، جواد محمدی فشارکی گفت: طرح تشدید بازرسی و نظارت ویژه اصناف به منظور پیشگیری از افزایش غیرمنطقی قیمت ها در ماه مبارک رمضان است.

وی افزود: طرح تشدید بازرسی و نظارت ویژه اصناف اصفهان  در ماه مبارک رمضان با همکاری بیش از ۱۰۰تیم محسوس و ۲۴۰تیم نامحسوس در استان اجرا می شود.

فشارکی گفت: این طرح با محوریت نظارت بر روند عرضه اقلام از جمله انواع میوه، شیرینی ،سبزیجات،نان ،گوشت و مواد غذایی تا پایان ماه مبارک رمضان در استان اجرا می شود.

مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان در پایان از شهروندان خواست هنگام خرید مواد مصرفی مورد نیاز خود به واحد‌های صنفی معتبر و دارای پروانه کسب مراجعه و هر گونه تخلف را با شماره تماس ۱۳- ۳۲۳۵۲۰۱۲ اطلاع رسانی کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه