سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد

برگزاری نخستین همایش ملی تغییر اقلیم و اکوسیستم های آبی در هرمزگان

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان از برگزاری اولین همایش تغییر اقلیم و اکوسیستم های آبی به میزبانی استان هرمزگان خبر داد.

اکوسیستم های آبی

به گزارش خبرگزاری موج؛ علی رئوفی در نشست هماهنگی برگزاری اولین همایش تغییر اقلیم و اکوسیستم های آبی به میزبانی استان هرمزگان، عنوان کرد: امروزه با توجه به نرخ بالای رشد فعالیت های صنعتی، مبحث تغییر اقلیم به یکی از مهمترین چالش های زیست محیطی  تبدیل شده است.

وی افزود: با توجه به تاثیراتی  که پدیده  تغییر اقلیم می تواند در نواحی ساحلی برسطح آب دریا و تنوع زیستی آبزیان دریایی داشته باشد این مهم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

رئوفی تصریح کرد: در این راستا پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان در نظر دارد با همکاری استانداری هرمزگان، دانشگاهیان و دستگاه های اجرایی استان اولین همایش ملی تغییر اقلیم و اکوسیستم های آبی را به میزبانی استان با توجه به اهمیت این موضوع در شهر بندرعباس برگزار کند.

معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان در خصوص محورهای برگزاری این همایش، گفت: این همایش ملی در سه محور مهم تغییر اقلیم و شیلات نظیر امنیت غذایی دریابی و تاثیرآن بر ذخایر دریایی، بروز و پیش بینی تغییر اقلیم  نظیر نقش تکنولوژی و عوامل انسانی در ایجاد تغییر اقلیم و تغییر سطح آب دریاها  و تاثیر تغییر اقلیم برجنبه های مدیریتی و اقتصادی نظیر تاثیرات اقتصادی تغییر اقلیم ها و تغییر اقلیم و توسعه پایدار برگزار می شود.

رئوفی بیان داشت: علاقه مندان جهت شرکت در این همایش می توانند مقالات خود را تا ۱۰ اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه همایش در پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان ارسال و جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به آدرس اینترنتی پژوهشکده به نشان pgoseri.ac.ir  مراجعه نمایند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: اولین همایش ملی تغییر اقلیم و اکوسیستم های آبی در هرمزگان  در تاریخ ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ماه سال جاری به میزبانی استان هرمزگان در شهر بندرعباس با حضور فعالان دانشگاهی این حوزه  از سراسر کشور برگزار می شود.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه