سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

استاندار هرمزگان؛

دشمن به دنبال ایجاد تفرقه میان مسلمانان است

استاندار هرمزگان گفت: دشمنان آنها وحدت مسلمین هراس دارند و باید مراقب فتنه های تفرقه افکنانه دشمنان باشیم.

فریدون همتی

به گزارش خبرگزاری موج؛ فریدون همتی در نشست تخصصی علما، متنفذین و دانشجویان جوان اهل سنت استان هرمزگان، با بیان اینکه همه مسلمانان جهان چه سنی و چه شیعه اشتراکات بسیاری دارند، عنوان کرد: ما مسلمان هستیم و به خداوند یگانه، پیامبر اسلام (ص) و قرآن اعتقاد داریم که این ها وجه اشتراکی برای وحدت بیشتر ما هستند.

وی ادامه داد: در ایران اسلامی نیز ما مسلمان و ایرانی هستیم و این برای ما تکلیف تاریخی ایجاد می کند تا همبستگی و وحدت خود را حفظ و در مسیر استمرار آن گام برداریم.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه دشمنان به دنبال ایجاد تفرقه میان مسلمانان هستند، افزود: آنها از وحدت مسلمین هراس دارند و باید مراقب فتنه های تفرقه افکنانه دشمنان باشیم.

همتی بیان داشت: تمامی مذاهب رسمی در کشور از نظر جمهوری اسلامی ایران محترم شناخته شده اند و باید در راه تقویت وحدت و همبستگی تلاش کنیم و تا کنون نیز دشمنان نتوانسته اند به اتحاد میان ملت ایران خدشه وارد کنند.

وی وحدت میان شیعه و سنی در هرمزگان را مثال زدنی دانست و گفت: مردم این استان سالیان زیادی است که در کنار هم با همدلی و همبستگی زندگی می کنند و این می تواند الگویی از وحدت مسلمانان است.

استاندار هرمزگان ایجاد اشتغال، افزایش تولید و رشد اقتصادی را یکی از اولویت های دولت برای تداوم وحدت در کشور اعلام و اظهار داشت: به منظور تحقق شعار سال و اهداف مهم دولت که همان ایجاد وحدت در کشور است تمامی اقشار جامعه با هر مذهبی باید نقش خود را به درستی ایفا کنند تا در کنار هم مشکلات پیش رو را مرتفع کنیم.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه