سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

افزایش ۱۶۳ درصدی سفر دریایی به کیش در ایام نوروز

مدیر اداره بندر و دریانوردی کیش از رشد ۶۸ درصدی تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیر نفتی و افزایش چشمگیر ۱۶۳درصدی ترابری مسافران دریایی در جزیره مرجانی خلیج فارس خبر داد.

سفرهای دریایی

به گزارش خبرگزاری موج، احمد شهریاری ضمن ارایه گزارشی با اشاره به افزایش سفرهای دریایی و عملکرد بندر کیش در دوره زمانی ۱۲ ماهه سال ۹۶، اظهار داشت: طی یکسال گذشته، در مجموع سه میلیون و ۵۰۲ هزار و ۸۱۷ تن انواع کالای نفتی و غیر نفتی در این بندر تخلیه و بارگیری شدکه در همسنجی به سال پیش از آن، افزایش ۶۸درصدی به ثبت رسید.

وی ادامه داد: از این میزان، سه میلیون و ۱۷۸ هزار و ۱۲ تن به کالای غیر نفتی با رشد ۷۶ درصدی و ۳۲۴ هزار و ۸۰۵ تن کالای نفتی با رشد ۱۳ درصدی اختصاص دارد.

مدیر اداره بندر و دریانوردی کیش گفت: طی دوره زمانی ۱۲ ماهه سال ۹۶، بالغ بر دو هزار و ۱۵۲ تن از کالاها غیرنفتی به خارج از کشور صادر شد.

کاهش ۲۰ درصدی واردات غیرنفتی

شهریاری همچنین حجم واردات کالاهای غیرنفتی در ۱۲ ماهه سال ۹۶ را رقمی بالغ بر ۴۳۵ هزار و ۱۲ تن اعلام کرد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد کاهش داشته است.

به گفته وی، یک میلیون و ۷۰۳هزار و ۹۶۷ تن کالای غیر نفتی در این بندر، کابوتاژ شد.

ثبت ترافیک ۱۵۰۰۰تردد دریایی

وی مجموع تردد شناورها به بندر کیش در ۱۲ ماهه سال گذشته را ۱۵ هزار و ۴۰۹ فروند با رشد ۱۸ درصدی اعلام و خاطرنشان کرد: از این تعداد، ۶۹۲ فروند شناور بالای هزار تن و ۱۴ هزار و ۱۷ فروند زیر هزار تن وزن داشته است.

روند صعودی استقبال مردم از سفر و گشت دریایی

مدیر اداره بندر و دریانوردی کیش از افزایش ۱۶۳ درصدی ترابری مسافر و رشد ۸ درصدی گشت های تفریحی دریایی در سال ۹۶ در همسنجی با سال گذشته آن خبر داد و خاطرنشان کرد: طی این مدت یک میلیون و ۱۸ هزار و ۸۰۶ نفر از طریق شناورهای مسافری و همچنین ۴۹۰ هزارو ۶۸۱ گشت دریایی با استفاده از شناورها و کشتی های تفریحی در این جزیره به ثبت رسید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه