سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان:

دفتر هواپیمایی متخلف در بندرعباس بیش از ۷ میلیون جریمه شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان هرمزگان گفت: یک دفتر هواپیمایی به دلیل عدم اجرای تعهد به میزان ۷۰ میلیون و ۹۸۲ هزار ریال متخلف شناخته و جریمه‌شده است که پرونده آن در این اداره کل رسیدگی می‌شود.

سید مرتضی مدنی فدکی

 به گزارش خبرگزاری موج؛ سید مرتضی مدنی فدکی با اشاره به پرونده تخلف دفتر هواپیمایی در بندرعباس، گفت: پرونده‌های تشکیل‌شده در حوزه قاچاق در طرح نظارت نوروزی یک فروند لنج صیادی با هشت نفر سرنشین که حامل تعداد ۲ هزار کارتن سیگار خارجی بود توقیف شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان هرمزگان بیان کرد: پرونده این تخلف تشکیل و در شعبه پنجم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز در حال رسیدگی است و متهمین آن به لحاظ عجز از تودیع وثیقه‌ای معادل ۲۴ میلیارد ریال بازداشت هستند.

مدنی فدکی تصریح کرد: درگشت مشترک با دامپزشکی استان مقدار ۲۰ کیلوگرم گوشت گوسفندی و نیز مقدار ۱۷ کیلوگرم جگر گوسفندی تاریخ‌مصرف گذشته کشف و ضمن معدوم‌سازی این گوشت‌ها، پرونده‌های مربوطه در این اداره کل در حال رسیدگی است.

بنا به اعلام مدیرکل تعزیرات حکومتی استان هرمزگان، یک دفتر هواپیمایی نیز در طرح نظارت نوروزی به دلیل عدم اجرای تعهد به میزان ۷۰ میلیون و ۹۸۲ هزار ریال متخلف شناخته و جریمه‌شده است که پرونده آن در این اداره کل رسیدگی می‌شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه