سرخط خبرها
  • ۱۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار شد
  • احتمال بارش های شدید پاییزی؛ تهران در معرض خطر سیلاب های ناگهانی
  • ممنوعیت صدور چک رمزدار از ۷ مهرماه ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
  • وزارت نفت: با افزایش ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها، برای فصل سرد آمادگی داریم
  • آمریکا هواپیما‌های ۸۰ ساله را از قبرستان بیرون می‌آورد
  • سرپرست وزارت دفاع: دکترین دفاعی ایران تغییر کرده است
  • وزارت بهداشت: آمادگی نظام سلامت برای مقابله با کرونا
  • پزشکیان صدای صلابت ملت شجاع ایران بود
  • ازبکستان ۳ - ۱ ایران/ افتضاح فوتبال پیر و جوان ندارد از ناگویا تا فرغانه
  • وزیر نیرو: ذخایر نیروگاهی در وضعیت خوبی است
  • وزیر راه: سکونتگاه غیررسمی نداریم/ یک گام تا پایان حاشیه‌نشینی
  • پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم حرم مطهر رضوی به سرپرست معنوی کاروان ایران اهدا شد

ابلاغ طرح جامع تفصیلی شهرهای قلعه قاضی و تخت؛

زمینه برای درآمد پایدار شهرهای تخت و قلعه قاضی فراهم می شود

مدیر شهرسازی و معماریاداره کل راه و شهرسازی هرمزگان از ابلاغ طرح جامع تفصیلی شهرهای قلعه قاضی و تخت به این اداره کل خبر داد.

قلعه قاضی 1
به گزارش خبرگزاری موج، ابراهیم رستم گورانی با بیان اینکه طرح جامع در شورایعالی شهرسازی و معماری ایران تصویب شده است، گفت:  به منظور بررسی مسائل و مشکلات شهر و همچنین دغدغه های شهرداری و شورای شهرهای تخت و قلعه قاضی و همچنین ظرفیت های پیش روی این شهرها جلسه ای برگزار شد.
وی افزود: ابراز امیدواری کرد، با ابلاغ این طرح بتوان از ظرفیت های موجود در این طرح ها برای حل مشکلات شهروندان استفاده و زمینه های خدماتی و سرمایه گذاری و همچنین درآمدهای پایدار برای شهرداری ها فراهم آورد.
گورانی اظهار کرد:  مهمترین دغدغه های اعضای شورا و شهردار شهرهای مذکور استفاده از اراضی دولتی در بحث مسکونی و خدماتی است که با توجه به موقعیت دو شهر مذکور نسبت به شهر بندرعباس بتوان خدماتی را در این شهر برای شهروندان و جلوگیری از مهاجرت و همچنین رفت و آمد های غیر ضروری ارائه کرد. 

درآمدهای پایدار در این شهرهارا زمینه ساز توسعه زیرساخت ها دانست

مدیر شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان درآمدهای پایدار در این شهرهارا زمینه ساز توسعه زیرساخت ها دانست که می تواندتمامی خدمات را برای مردم این مناطق فراهم آورد.
گورانی گفت: به همین منظور مقرر شده است تا تمامی مصوبات مربوط به این طرح ها، طی بازدید مهندسین مشاور طرح و شهرداری از شهرهای قلعه قاضی و تخت، بررسی و در طرح تفصیلی این شهرها لحاظ شود. 
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت این طرح برای اجرای پروژه های عمرانی و ساخت و ساز در این دو شهر ، تا نیمه اول سال آینده، ۷۹ طرح تفصیلی شهرهای تخت و قلعه فاضی تهیه و به تصویب به مراجع ذیربط برسد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه