سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد

مدیر موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان اصفهان خبر داد

چهارمین جشنواره پروژه های دانش آموزی تبیان در اصفهان برگزار می شود

مدیر موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان اصفهان از برگزاری چهارمین جشنواره پروژه های دانش آموزی تبیان در روزهای ۲۳ و ۲۴ اسفند در اصفهان خبر داد.

اصفهان- مدیر جشنواره تبیان

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، سیدعلی حکمت منش در جمع اصحاب رسانه با اشاره به  تاسیس  موسسه تبیان  در سال ۸۱ با دستور مقام معظم رهبری گفت: هدف این موسسه اشاعه فرهنگ اسلامی در سطح فضای مجازی است.

وی با بیان اینکه اطلاع رسانی ما در سایت تبیان انجام می شود، افزود: هدف سایت برطرف کردن نیازهای کاربران در همه عرصه های فضای مجازی در همه گروه های سنی و مقاطع تحصیلی است.

حکمت منش ادامه داد: اصفهان تنها استانی است که جشنواره پروژه های دانش آموزی تبیان را به صورت استانی برگزار می کند و دلیل آن نیز تعداد زیاد دانش آموزان و استعداد بالقوه آنها است.

حضور ۳۵۰ دانش آموز در چهارمین جشنواره پروژه های دانش آموزی تبیان

وی گفت: در چهارمین جشنواره پروژه های دانش آموزی تبیان ۳۵۰ دانش آموز در قالب ۱۴۰ تیم شرکت می کنند.

مدیر موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان اصفهان با بیان اینکه جشنواره پروژه های دانش آموزی اقدام منحصر به فرد مرکز یادگیری سایت تبیان است، تصریح کرد: این جشنواره به صورت گروهی برگزار می شود و به دانش آموزان در فعالیت های گروهی کمک می کند.

 جشنواره تبیان

وی با بیان اینکه مشاوره اینترنتی این سایت به صورت رایگان در اختیار دانش آموز قرار می گیرد، گفت: نتیجه کار و پژوهش به صورت یک جشنواره دو روزه برگزار می شود.

حکمت منش بیان داشت: در جشنواره چهارم دانش آموزان شرکت کننده از شهرستان هایی همچون  اصفهان، سمیرم، بادرود، کاشان، شهرضا خواهند بود.

مدیر موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان اصفهان با بیان اینکه در این دوره استقبال مدارس غیردولتی، بیشتر از پژوهش سراها و مدارس دولتی بوده است، گفت: قرار است ۳۰ تیم در غرفه نمایشگاه، ۳۰ تیم در سمینار و ۸۰ تیم در بخش مسابقات شرکت کنند.

چهارمین جشنواره پروژه های دانش آموزی تبیان روزهای ۲۴ و ۲۵ اسفندماه در سه محور اصلی غرفه های نمایشگاهی، سمینارهای علمی و مسابقات دانش آموزی در اصفهان برگزار می شود.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه