سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی؛

درختان یکی از زیباترین مظاهر خلقت و نبض زمین هستند

درختان یکی از زیباترین مظاهر خلقت و نبض زمین هستند و واجب است همه ما با غرس نهال در راستای کاهش آلودگی ها از منابع طبیعی حفاظت و حراست کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم

به گزارش خبرگزاری موج و به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم با اعلام این مطلب در دیدار با جمعی از مدیران جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و آبخیزداری استان که به مناسبت گرامیداشت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری صورت گرفت ، اظهار داشت : درختان یکی از زیباترین مظاهر خلقت و نبض زمین هستند و واجب است همه ما با غرس نهال در راستای کاهش آلودگی ها از منابع طبیعی حفاظت و حراست کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه درخت نماد آبادانی و شاخص سرسبزی و خرمی است، گفت: وجود درخت باعث تلطیف هوا و موجب آسایش و رفاه مردم و صفا و پاکی طبیعت می باشد.

امام جمعه تبریز افزود: طبیعت بدون درخت، ناموزون و زشت است و از گام های موثر برای حفاظت از درختان ارتقا فرهنگ حفاظت از جنگل ها و همچنین غرس نهال در ایام سال است.

800 هزار اصله نهال آماده غرس در خراسان رضوی

درختان باعث دوام حیات انسان و سلامت چرخه طبیعت هستند

حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم با بیان اینکه درختان با جذب گازهای سمی از جمله دی اکسید کربن، یکی از اساسی ترین نیازهای حیات یعنی اکسیژن تولید میکنند، گفت: درختان باعث دوام حیات انسان و سلامت چرخه طبیعت هستند و کمبود آن و تخریب و نابودی جنگل ها به ویژه در عصر حاضر ، موجب انقراض نسل انسان و حیوان خواهد شد.

امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه درختان در تغییر و تبدیل آب و هوا و اعتدال آن نقش به سزایی دارند گفت: درختان می توانند در جلوگیری از فرسایش خاک و همچنین جلوگیری از سیلاب نقش آفرین باشند.

وی در پایان با تاکید بر تشکیل جنگل و توسعه آن خاطر نشان کرد: آرامش روح و سلامت جسم را با ارج نهادن به طبیعت و درختان تامین و تضمین کنیم.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه