سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

معرفی فیلم های پنجمین روز جشنواره فجر در اصفهان

پنج اثر سینمایی در هشتمین جشنواره فیلم فجر اصفهان همزمان با سی و ششمین جشنواره فیلم فجر، امروز در ۲ سالن سینمای اصفهان اکران می شود.

اصفهان- جشنواره فیلم فجر

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، امروز فیلم های &#۳۹;شکلاتی&#۳۹;، &#۳۹;کامیون&#۳۹; و &#۳۹;امپراطور جهنم&#۳۹; در سینما سپاهان و فیلم های &#۳۹;شکلاتی&#۳۹;، &#۳۹;مصادره&#۳۹; و &#۳۹;سرو زیر آب&#۳۹; در سینما فلسطین در سه نوبت در ساعت های ۱۰، ۱۸:۳۰ و ۲۰:۳۰ به روی صحنه می رود.

**فیلم سینمایی &#۳۹;شکلاتی&#۳۹; به کارگردانی&#۳۹; سهیل موفق&#۳۹; و تهیه کنندگی ایرج محمدی و با بازی شبنم مقدمی، ناصر هاشمی، محمدرضا هدایتی، ارژنگ امیرفضلی، علی مسعودی، شهره لرستانی و ... است که موضوع آن از یک جعبه شکلات شروع می شود.

فیلم فجر

** اثر سینمایی 'کامیون' کاری از 'کامبوزیا پرتوی' است که سعید آقاخانی و نیکی کریمی، بازیگران مطرح آن هستند.

**'امپراطور جهنم' ساخته 'پرویز شیخ طادی' است که علی نصیریان، فرخ نعمتی و علی رام نورایی در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند و داستان آن پیرامون تروریست‌های تکفیری است.

** 'مصادره' ساخته 'مهران احمدی' است که بخش‌هایی از آن در ارمنستان فیلمبرداری شده است، این فیلم در ژانر کمدی ساخته شده و رضا عطاران، هومن سیدی، بابک حمیدیان در آن ایفای نقش می کنند.

** 'سرو زیر آب' ساخته 'محمدعلی باشه‌ آهنگر' به تهیه کنندگی 'حامد حسینی' با قصه‌ای در مورد شهدای گمنام و اتفاقاتی است که در معراج شهدا و نورد لوله اهواز افتاده است که در آن بازیگرانی همچون بابک حمیدیان، مسعود رایگان، مینا ساداتی و هومن برق‌ نورد به ایفای نقش می پردازند.

هشتمین جشنواره فیلم فجر اصفهان با اکران 14 فیلم همزمان با سراسر کشور از 13 بهمن به مدت 10 روز برگزار می شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه