آغاز ساخت ۳ مدرسه در بندرعباس به همت خیران

به همت خیران مدرسه ساز، ساخت ۳ مدرسه در شهرستان بندرعباس آغاز شد.

آغاز ساخت ۳ مدرسه در بندرعباس به همت خیران

به گزارش خبرگزاری موج، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان در مراسم آغاز ساخت این مدارس گفت: خیران مدرسه ساز برای ساخت این مدارس بیش از ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه کرده اند.

نوید احمدی افزود: بیش از ۵۰۰ دانش آموز تا مهر سال آینده از فضای آموزشی این مدارس بهره مند می‌شوند.

وی گفت: مدرسه ۱۵ کلاسه سوروی بندرعباس با هزار و ۱۴۷ متر مربع و مدارس ۶ کلاسه گچین و کل متلی در ۳۸۴ متر مربع زیربنا، ساخته می‌شوند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان افزود: چهار هزار و ۲۵ کلاس درس غیراستاندارد در هرمزگان نیازمند بازسازی و مقاوم سازی است.

احمدی گفت: از این تعداد، هزار و ۵۹۸ کلاس درس تخریبی و دو هزار و ۴۲۷ کلاس درس نیازمند مقاوم سازی است.

وی افزود: بیش از صد هزار دانش آموز هرمزگانی در این کلاس‌های درس غیراستاندار درس می‌خوانند که برای بازسازی و مقاوم سازی این کلاس‌ها به چهارصد میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

احمدی افزود: شهرستان‌های بندرعباس، میناب، رودان و بندرلنگه، بیشترین مدارس غیر استاندارد را در استان دارند.

وی گفت: اعتبار مصوب امسال نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان ۹۲ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی و استانی است که خیران نیز ۳۱ میلیارد تومان تعهد کمک دارند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان گفت: هرمزگان جزء پنج استان برتر در جلب مشارکت خیران است.

احمدی تصریح کرد: اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس هرمزگان امسال ۲۰۱ طرح نیمه تمام با ۸۵۰ کلاس در دست ساخت و مقاوم سازی دارد که تا مهرماه سال ۹۷ به اتمام می‌رسد و ۲۱ هزار دانش آموز از آن بهره مند می‌شوند.

وی گفت: تا پایان سال جاری ۵۲ مدرسه با ۱۲۱ کلاس درس با اعتبار ۱۱ میلیارد تومان به بهره برداری می‌رسد و سه هزار دانش آموز از آن بهره مند می‌شوند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه