سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران؛

ثبت یک رکورد جهانی در مهار آتش چاه رگ سفید

مدیر عامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: در ۵۸ روز یعنی ۲ روز کم‌ تر از برنامه پیش بینی شده آتش دکل چاه رگ سفید را مهار کنیم و موفق به ثبت یک رکورد جهانی در این زمینه شدیم.

سپهر سپهری

به گزار شخبرگزاری موج خوزستان، سپهر سپهری مدیر، عامل شرکت ملی حفاری ایران بیان داشت: ما برای مهار آتش این چاه ۳ برنامه موازی پیش بینی کردیم که در برنامه نخست مهار آتش در ۴۵ روز تعیین شد.

وی احداث چاه‌های جدید در ۶۰ و ۸۰ روز را دو برنامه دیگر برای مهار آتش برشمرد و گفت: بعد از بررسی برنامه‌ها و آغاز عملیات مهار آتش ما برنامه دوم را برای مهار انتخاب کردیم و توانستیم در ۵۸ روز یعنی ۲ روز کم‌تر از برنامه پیش بینی شده آتش این دکل را مهار کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به موضوعات مطرح شده درباره شیوه‌های مهار آتش، به‌ویژه مهار از سطح عنوان کرد: این شیوه مشکلاتی مانند فوران آتش را در پی داشت و به همین دلیل این عملیات در مهار آتش رگ سفید غیرممکن بود.

سپهری با اشاره به ذهنیت برخی از افراد در جامعه مبنی بر تأخیر در مهار آتش و نبود تخصص و تکنولوژی در مهار آتش افزود: با توجه به برنامه دوم برای مهار آتش و اجرای کامل برنامه قبل از زمان پیش بینی شده ما موفق به ثبت یک رکورد جهانی در این زمینه شدیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه