سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

آیت الله سبحانی:

بانک باید نگهبان و حافظ مال مردم باشد

آیت الله سبحانی:دولت بی‌مشکل در دنیا نیست اداره یک مملکت هر روز یک پیشامد دارد و مانند قطاری نیست که ترمزی نکند بلکه مشکلی پیش می‌آید ولی باید عاقلان آن را حل کنند.

آیت الله سبحانی (2)

به گزارش خبرگزاری موج از قم،آیت‌الله جعفر سبحانی صبح امروز در درس خارج اصول خود که در مسجد اعظم برگزار شد، اظهار کرد: اگر انسان شکر نعمت را به جا آورد خدا نعمت را افزایش می‌دهد و اگر کفران نعمت کند خداوند عذاب خود را بر او وارد می‌کند.وی بیان کرد: جمهوری اسلامی برای ما نعمتی است که خدا داده و شما آن دوران ندیده یا کم دیدید در آن دوران اینگونه اجتماعات، کتاب و آثار و آبادانی در کشور وجود نداشت.

این مرجع تقلید با بیان اینکه پس از انقلاب شهرها توسعه پیدا کرده است گفت: کسی نمی‌گوید در اجتماع ما مشکل نیست ولی مشکل را باید حل کرد و کارهای غیر عقلانی نباید انجام داد که کیفر قانونی دارد. مسؤولان باید مشکلات را حل کنند.

وی عنوان کرد: دولت بی‌مشکل در دنیا نیست اداره یک مملکت هر روز یک پیشامد دارد و مانند قطاری نیست که ترمزی نکند بلکه مشکلی پیش می‌آید ولی باید عاقلان آن را حل کنند.

آیت‌الله سبحانی با بیان اینکه لازم است مشکل معیشت، درآمد و اشتغال را حل کرد گفت: دو راه وجود دارد جلوی رباخواری را بگیرند زیرا این رباخواری مردم را بیچاره کرده بانک باید نگهبان و حافظ مال مردم باشد نه اینکه با پول مردم تجارت کند.

وی ضمن ابراز نارضایتی از واردات بی حد و حساب گفت: به عنوان مثال تبریز کفاشی مهمی دارد در اثر واردات کفش‌های زیاد در حال تعطیلی است در حالی که اگر جلوی واردات گرفته شود کارخانه‌ها راه می‌افتد و اشتغال ایجاد می‌شود.

استاد حوزه علمیه قم یادآور شد: زنان کار در خانه داشته باشند. لازم نیست همه زنان کار کنند ممکن نیست برای همه زنان و مردان کار درست کنند. برخی از کارهای زنان در منزل باشد تا به تربیت و اشتغال برسند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه