سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

امام جمعه شهریار:

گرانی ها و بی عدالتی ها نباید بین مردم تفرقه بیاندازد

امام جمعه شهریار گفت: شاید گرانی باشد و برخی بی عدالتی ها صورت بگیرد و گاهی مشکلات و گرفتاری ها هست، اما این ها نباید بین مردم تفرقه بیاندازد، به لطف خدا ما از نعمت رهبری و وحدت رویه که نظام اسلامی از آن برخودار است، بهره می بریم.

موسی سالمی امام جمعه شهریار

به گزارش خبرگزاری موج، حجت الاسلام والمسلمین موسی سالمی شامگاه جمعه در مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی ماه که با حضور آیت الله سید احمد خاتمی در مصلی شهریار برگزار شد، طی سخنانی گفت: یکی از اتفاقاتی که درسال ۸۸ اتفاق افتاد، توهین به خط قرمزهای نظام بودکه الحمدالله با حماسه یوم الله ۹ دی مردم تو دهانی محکمی به دشمن زدند.

وی اضافه کرد: برخی از دشمن داخلی و خارجی کار انقلاب را در پی فتنه ۸۸ تمام شده می دانستند و سفره انقلاب را برچیده بودند، اما از نیروی مردم و علاقه آن ها به ایران و اسلام و نظام غافل مانده و در محاسبات خود اشتباه کرده بودند که به لطف خدا شر آن ها به خودشان برگشت.

امام جمعه شهریار گفت: ۹ دی باید در تاریخ به یادگار بماند که نسل آینده بدانند که روزگاری مردم با رشادت های بسیار جلوی دشمن ایستادند و هدف دشمنان و نیتشان که ضربه زدن به اصل دین و نظام بود، را با بن بست مواجه کردند، زنده نگه داشتن این روز  و شهامت مردان وزنان این مرز و بوم و اتحاد و یک دستگی آن ها را به دشمن نشان خواهد داد، تا دیگر نمی توانند به نظام  چشم بد داشته باشند.

وی افزود: شاید گرانی باشد و برخی بی عدالتی ها صورت بگیرد و گاهی مشکلات و گرفتاری ها هست، اما این ها نباید بین مردم تفرقه بیاندازد، به لطف خدا ما از نعمت رهبری و وحدت رویه که نظام اسلامی از آن برخودار است، بهره می بریم.

سالمی گفت: نباید با  اعتراضات این چنینی دشمن شاد کن باشیم و آب در آسیاب دشمن بریزیم واگر وحدت بین مردم باشد، کسی جرات نخواهد کرد به این کشور چشم بد داشته باشد واین خط ۹ دی خواهد بود که به یادگار در تاریخ بماند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه