سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

پزشک قلابی در باغملک دستگیر شد

رئیس شبکه بهداشت و درمان باغملک گفت: پزشک قلابی که سال‌ها در کشور مشغول فعالیت غیرقانونی بود در این شهرستان توسط حراست شبکه بهداشت شناسایی شد.

پزشک قلابی

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، صادق شهریاری گفت: پزشک قلابی که سال‌ها در کشور مشغول فعالیت غیرقانونی بود توسط حراست شبکه بهداشت و درمان باغملک شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شد.

وی عنوان کرد: پزشک قلابی که سال‌ها در کشور مشغول فعالیت غیرقانونی بود توسط حراست شبکه بهداشت و درمان باغملک شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شد.

شهریاری در تشریح جزئیات این خبر افزود: در هفته اخیر شخصی به‌عنوان پزشک به شبکه بهداشت و درمان باغملک به‌منظور فعالیت در این شهرستان مراجعه کرد، ما نیز مدارک و سوابق این شخص را موردبررسی قرار دادیم و او را به حراست شبکه بهداشت باغملک برای سیر مراحل قانونی و اداری معرفی نمودیم.

رئیس شبکه بهداشت و درمان باغملک بیان کرد: حراست شبکه بهداشت با بررسی مدارک و سوابق ارائه‌شده توسط این شخص به وی مشکوک می‌شود و فوراً موضوع را به حراست استان اطلاع می‌دهد، بعد از اطلاع‌رسانی به حراست استان و اعلام به بازرسی دانشگاه علوم پزشکی هماهنگی‌های لازم برای بازداشت سوژه انجام شد.

وی در پایان گفت: بر اساس آخرین اعترافات گرفته‌شده توسط پلیس آگاهی تمامی مدارک این شخص جعلی و متعلق به پزشکی است که چندین سال قبل فوت‌شده و در قید حیات نیست.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه