سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

خطیب نماز جمعه خرم‌آباد:

جهان، اقدام رئیس جمهور آمریکا در انتقال سفارت این کشور به بیت‌المقدس را محکوم کرد

آیت‌الله میرعمادی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته خرم‌آباد، اقدام دونالد ترامپ مبنی بر انتقال سفارت آمریکا به بیت‌المقدس را جاهلانه خواند و محکوم کرد.

میرعمادی

به گزارش خبرگزاری موج از لرستان، آیت‌الله سید احمد میرعمادی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته خرم‌آباد، ضمن محکومیت اقدام رئیس جمهور آمریکا در انتقال سفارت این کشور به بیت‌المقدس، گفت: این اقدام ترامپ نشان داد که او، فردی جاهل است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان، تاکید کرد: مردم دیدند که نه تنها کشورهای اسلامی، بلکه مردم اکثر کشورهای جهان نیز این اقدام نابخردانه را محکوم کردند.

امام‌جمعه خرم‌آباد، تصریح کرد: این کج‌اندیشی تا آنجا پیش رفت که برخی کشورهای دنیا، از اقدام ترامپ با عناوینی همچون اقدام تاسف‌بار، اقدام تحریک‌آمیز، اقدام خطرناک، اقدامی در راستای نقض حقوق مردم فلسطین و نقض آشکار برنامه‌های سازمان ملل متحد یاد کردند.

وی، افزود: خوشحالیم که امروز، شعار ۴۰ ساله مرگ بر آمریکا مردم ایران، شعار مردم جهان شده است.

میرعمادی در ادامه، گفت:  یکی از سیاست‌های استعمارگران ایجاد اختلاف بین حوزه و دانشگاه است. آن‌ها می‌گویند حکومت بر کشورهای اسلامی محقق نمی‌شود مگر میان حوزه و دانشگاه اختلاف ایجاد کنید.

وی، تاکید کرد: مقام معظم رهبری فرمودند باید هوشیار باشیم و منافع خود را دنبال و به صورت طلبکارانه با دشمنان برخورد کنیم. پس ما باید در این شرایط، به فرموده ولی‌فقیه عمل کنیم.

آیت‌الله میرعمادی به سفر چند روز گذشته وزیر امور خارجه انگلستان به ایران اشاره کرد و گفت: انگلیس همواره حافظ منافع آمریکا بوده و هست و هدف فرستاده این کشور از سفر به ایران، چیزی جز مذاکره جهت آزادی ۲ جاسوس انگلیسی نبود.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان، در پایان خطبه‌های نمازجمعه این هفته خرم‌آباد، ضمن انتقاد از عملکرد برخی مدیران استانی، تصریح کرد: متاسفانه برخی مدیران در بعضی جلسات غیرمرتبط شرکت می‌کنند اما، از شرکت در مراسمات مذهبی و آئین‌های اسلامی خودداری می‌کنند، لذا امیدوارم این هشدار کارساز بوده و این مدیران حضور خود را در مراسمات دینی، مذهبی و عقیدتی پررنگ کنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه